Milićević (SPS): Bojkot dijela opozicije u potpunosti već sad propao

0

Potpredsjednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ðorđe Milićević izjavio je da je u potpunosti propao plan dijela opozicije o bojkotu predstojećih izbora i da “bez izbora dođu do vlasti i privilegija”.

U intervjuu za “Blic”, Milićević je ocijenio da je odgovor na pitanje kako se od zahtijeva za raspisivanje izbora došlo do ideje o bojkotu taj da je jasno da ne mogu da predstavljaju alternativu vladajućoj koaliciji.

– Ako imate program koji je u interesu građana i ljude koji su garant realizacije tog programa i ako ste sigurni da građani to prepoznaju, izađite na izbore i pokažite svoju snagu – rekao je Milićević.

On je istakao da je propao cilj dijela opozicije da “bez izbora dođu do vlasti i privilegija”.

Milićević je naveo i da je lista SPS i njenog koalicionog partnera Jedinstvene Srbije već 12 godina “simbol velikih promjena”.

– Nikada više mladih obrazovanih ljudi, 17 profesora univerziteta, 30 poznatih lekara, uspješnih ljudi koji imaju svoje profesije i prepoznatljivi su u tome – rekao je potpredsednik SPS-a.

On je još rekao da je cilj SPS-a, kako je rekao, vodeće partije ljevice i druge po snazi političke opcije u zemlji, da ostvari bolji rezultat nego na prethodnim izborima.

– Naša politika je jasna – nacionalni i državni interesi, nacionalno i državno jedinstvo i socijalna pravda – zaključio je Milićević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.