Milenković: Englezi imaju nevjerovatan napadački potencijal, mnogo igrača sa individualnim kvalitetom

0

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković izjavio je da su Englezi tvrd rival na otvaranju Evropskog prvenstva.

Srbija će prvu utakmicu na EURO igrati protiv reprezentacija Engleske u nedjelju (16. jun, 21 čas) u Gelzenkirhenu.

„Engleska je sjajna reprezentacija, jedan od glavnih favorita za osvajanje. Imaju nevjerovatan napadački potencijal, mnogo igrača sa individualnim kvalitetima iznad normale. Biće ih teško zaustaviti, jer oni mogu jednim potezom da riješe utakmice. Mislim da će biti teško da ih zaustavimo, ali daćemo sve od sebe kao tim, koncentrisano ćemo igrati. Ako budemo pravi, ako ispoštujemo sve što dogovorimo, videćemo“, rekao je Milenković.

On je potom govorio i o narednim rivalima u grupi.

„Svaka ekipa koja se nalazi na Evropskom prvenstvu ima taj ekstra kvalitet, da nema ne bi se nalazili ovdje. Počev od prve utakmice, svima će svaka biti teška na svoj način. Slovenija je ekipa koja je kompaktna, imaju dobre individualce, Danska je tvrda, čvrsta, ali protivnike ne možemo da biramo, moramo se pripremati na najbolji mogući način“, rekao je defanzivac Fiorentine.

Ipak, kako je istakao, u ovom trenutku razmišljaju samo o Engleskoj.

„U ovo momentu smo usmjereni na Englesku, to je prva utakmica i najvažnija. Mnogo je bitno kako se otvari turnir. Poslije ćemo razmišljati o drugim utakmicama. Treba da vjerujemo u nas, u kapacitete i sposobnosti, jer je to jedini recept za uspjeh“, zaključio je Milenković.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.