Milatović čestitao Dan opštine Zeta

0

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović uputio je čestitku povodom Dana opštine Zeta predsjedniku Opštine Mihailu Asanoviću, predsjedniku Skupštine opštine Nebojši Domazetoviću, odbornicama i odbornicima i svim stanovnicima Zete.

“Na temeljima slavne države Zete, nastala je najmlađa crnogorska opština koja predstavlja simbol vjekovnog trajanja naše državnosti na ovim prostorima“, naveo je Milatović u čestitci.

Svečani trenuci, kako kaže, u kojima se proslavlja Dan opštine Zeta prilika su da se naglasi važnost postojanja jasne vizije razvoja ove opštine.

„Uspješna valorizacija prirodnog i turističkog potencijala kojim raspolaže opština Zeta, kroz realizaciju ključnih investicionih projekata i unaprjeđenje postojeće infrastrukture, treba da bude najvažniji oslonac njenog ekonomskog napretka. U tom smislu, rješavanje otvorenih pitanja između opštine Zeta i Glavnog grada, od kojih je naročito važno pitanje razgraničenja, predstavlja nužan preduslov za planiranje održivih politka razvoja vaše lokalne zajednice“, dodao je on.

Milatović je istakao i da je zadatak svih koji se nalaze na pozicijama vlasti, bilo na državnom ili lokalnom nivou, da svojim djelovanjem daju puni doprinos prosperitetu ove opštine.

„Zato ćete u Predsjedniku Crne Gore imati pouzdanog partnera za svaku konstruktivnu inicijativu koja doprinosi razvoju vaše opštine, a na korist svih građanki i građana Zete”, stoji u čestitki Predsjednika države“, zaključio jepredsjednik Crne Gore, Jakov Milatović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.