Milan Lađević otkrio: Dva ministra su povezana sa Veljinom grupom!

1

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević gostovao je na TV “Vesti”, gdje je govorio na temu borbe protiv kriminala.

VELJA NEVOLJA I KRIK

Nekad je to bio Zemunski klan, sada imamo Velju Nevolju. Čovjeka iz navijačkog miljea, koji je očigledno prerastao. Kad je Sale Mutavi ubijen, Nevolja preuzima navijačku grupu Janjičari koju naziva Principi i uzdiže na drugi nivo. Ima podršku vrha MUP-a, kao i Crne Gore i kavačkog klana,  podsjetio je Lađević.

Otac Strahinje Markovića je dao ispovijest za Srpski telegraf, a Lađević kaže da ga je Belivuk uputio na KRIK.

Njegov sin je nestao, otac je krenuo u potragu za njim. Njega je u potrazi kontaktirao Velja koji mu je savjetovao da ide u KRIK jer je to medij koji bi mu pomogao. On je otišao tamo, dao im izjavu koja se nigdje nije pojavila.

Srpski telegraf je ukazivao na tu istraživačku mrežu, koja Velju nikad nije označila kao šefa mafije. Za njih samo postoji Sale Mutavi i ekipa Janjičari. Hoću da kažem da oni nisu toliki istraživači. Ako držite Acu Rošavog u fokusu, čiju su sliku objavili sa predsjednikovim sinom i optužili kao pripadnika kavačkog klana, postavlja se pitanje zašto to rade? Koji su motivi? Zar mislite da ne znaju šta je Nevolja radio godinama? Znali su, ali prećutkivali.

KRIK je sebe predstavio kao žrtvu i rekao da im se crta meta na čelu. Svi mediji su im krivi, traže da se pohapse urednici i zatvore mediji. Najbolje bi bilo da svi iz KRIK-a odu na poligraf, pa da se utvrdi istina.

Novinar KRIK-a ako ubije nekoga bliskog režimu, vjerovatno bi bio heroj. S druge strane, sve se naduvava. Nama se prijeti svaki dan batinama, gašenjem, da će nas ostaviti bez posla…

To su počeli onog trenutka kad su se polarizovali oko Dragana Đilasa. Znate da je on svojevremeno bio moćan i držao sve medije. Da ne govorim šta se radilo u to vrijeme…

-Suština je da se najnormalnija novinarska priča predstavlja kao crtanje mete. Ja to ne vidim tako, nego kao pokušaj da se razjasne sve okolnosti.

MINISTRI ŠURUJU SA KRIMINALCIMA

Postoje dva ministra koji su vezani sa tom kriminalnom grupom, sve informacije vode do njih. Nadam se da će se ispostaviti da nemaju veze, ali se plašim da to nije tako. Nevjerovatno je da je neko u stanju da vam radi o glavi nakon godina saradnje.

Jedan član porodice jednog od ta dva ministara je vezan za farmu marihuane.

GORAN PAPIĆ

Taj automobil ima veze sa Naserom Keljmendijem. Šta će bilo kom policajcu da sijeda u automobil koji pripada nekom iz svijeta kriminala? – pita urednik.

Hrkalović je bila koordinator u policiji i izdavala sve naredbe, šta će biti i ko će koga da čuva. Napravili su ubojitu mašinu koja je mogla da nanese veliko zlo. To su ubice koji iza sebe imaju na desetine žrtava.

Vladimir Vuletić i Velja Nevolja

Zamislite profesora sa pravnog koji sa navijačima raspravlja o koreografiji sa Veljkom Belivukom. Da li to vama pije vodu? Zar vam nije sumnjiva priča o ostavkama, pita Lađević i dodaje da je cijela priča sumnjiva.

Upitan je da li je imao seks sa maloljetnicima i da li je koristio kokain, a on je odgovorio negativno, kaže Lađević o pitanjima policije postavljenim Vuletiću.

POLICIJA I MAFIJA

Niko nije besplatno radio za mafiju. Neko je sarađivao zbog nekih viših ciljeva poput svrgavanja ili ubistva Vučića, ali mnogo ljudi u policiji je bilo povezano sa ovom kriminalnom grupom.

Lađević očekuje da će biti još dosta hapšenja u budućnosti i da se može očekivati da među njima budu i osobe na visokim pozicijiama.

Pašće još velikih zverki. Oni ne bi toliko uspeli da nije bilo policije.

VULETIĆ-HRKALOVIĆ-KOKEZA

Mnogo stvari je isprepletano kaže Lađević govoreći o vezi Vuletića, Kokeze i Hrkalović.

Mnogi sarađuju iako su njihove stranke i ideologije različite. Ovo je dokaz da je interes jači od svega, zaključuje Lađević.

 

1 Comment
  1. LipaLipa komentariše

    … cus dva ministra, povezana sa kriminalcima, … kompletna Vlada je kriminalna gupa, … oce oni zrtvom par piona da “operu” ostale, … sto cini Hrkalovicka, … kao ona “napredovala”, uz ciju podrsku, … aj’ zdravo, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.