Milačić zove Berance u Podgoricu

0

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić, prilikom otvaranja kancelarije te stranke u Beranama, pozvao je Berance da im se pridruže na protestu koji će večeras biti održan u Podgorici.

“Naša partija ulaže sve svoje kapacitete koji rastu iz dana u dan u osnaživanje protesta koji predstavljaju jedini način za rušenje ovog režima. Stoga pozivamo sve slobodne ljude iz Berana, sa sjevera Crne Gore, ali i čitave Crne Gore da se masovno odazovemo i podržimo današnje proteste”, rekao je Milačić.

Koordinator Prave Crne Gore za sjever Bato Đurišić rekao je da je u mladom rukovodstvu Prave Crne prepoznao energiju i jasne političke stavove.

“I zbog toga sam srećan što mogu rame uz rame da se borim sa njima. Ono što vam mogu potvrditi iz svog dugogodišnjeg opozicionog političkog iskustva, jeste da Prava Crna Gora, na čelu sa dokazanim borcem kakav je Marko Milačić već sada predstavlja veoma perspektivnu političku priču, ne samo u Beranama, već i u cijeloj Crnoj Gori”, rekao je Đurišić, pozivajući “sve slobodne Berance da nam se pridruže kako bi ostvarili slobodno i pravedno društvo”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.