Milačić odgovara: Svi smo kao jedan – ko napadne Dritana, napao je mene!

3

Pošto je Dritan Abazović, lider koalicije “Crno na bijelo” pripadnik albanske manjine, odlazeći režim računa da je najslabija karika u novoj većini, misle da će pritiskom na njega najviše postići, upregnuli su čitav aparat da ga diskredituju i da utiču na njega. Dritan nije sam, zajedno smo, držimo se kao jedno, napad na jednog je napad na sve.

Ovako Marko Milačić, lider Prave Crne Gore komentariše brutalne pretnje Dritanu Abazoviću, koji je tas na vagi formiranja nove skupštinske većine, ali i spekulacije da DPS lideru koalicije „Crno na bijelo“ nudi da sam formira Vladu, a da je gubitnici na izborima tehnički podrže i tako zapravo zadrže poluge sistema.

Napad na Dritana doživjeću lično

“Želim da poručim da ću bilo kakav dalji napad na Dritana Abazovića ili bilo koga drugog iz koalicije, doživeti lično, najličnije, kao napad na mene i moju porodicu. Isto se ponašamo svi, neopisivo sam ponosan na to, svi smo na visini istorijskog zadataka“, bivši režim nema nikakave šanse da nas ugrozi“, ističe lider „Prave Crne Gore“.

Povodom izazivanja incidenata sa pripadnicima Islamske zajednice, kamenovanja njihovih prostorija i ispisivanja grafita mržnje u Pljevljima, Milačić konkretno predlaže:

“Moj je predlog, a siguran sam da ćemo svi razmišljati u tom pravcu u budućnosti, da se u okviru našeg krivičnog zakonika drastično pooštre kazne za napade na verske objekte svih verskih zajednica. Upravo zbog ovoga što radi odlazeća vlast – pored napada na pravoslavne, režira napade i na islamske verske objekte”.

3 Comments
 1. Црна_Гора komentariše

  Nedamo naseg DRITANA,Sloga bice poraz vragu..
  Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.
  Smrt FASIZMU Nato montenegro.

  17
 2. Slacki komentariše

  Dritana ne damo ali ovoga Milacica rado poklanjamo.

  5
  4
 3. Traktorist komentariše

  😀😂
  Ja se zovem Dritan
  I mnogo sam bitan
  Mali sam i sitan
  Al’ se za sve pitam
  Srbi evo za mnom trče
  Albanski zbog mene uče
  Risto me za zdravlje pita
  I pozdravlja sa “mirdita”
  Četnici mi ruku ljube
  Da većinu ne izgube
  Zbog mene će čak na kraju
  I Kosovo da priznaju 😂😂😂

  1 8

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.