Milačić: Objaviću rat kriminalu

0

Jučerašnje novo ubistvo bombom u širem centru Podgorice, u stambenoj zoni, u garaži zgrade u kojoj živi nekoliko stotina ljudi – nažalost, nije ništa novo. Scene koje smo nekad preko televizije gledali na ulicama Kolumbije – sada gledamo uživo širom Crne Gore.
Organizovani kriminal kome poslednjih mjeseci sve češće svjedočimo i koji sve češće uzima i nevine žrtve, poput, recimo, doktora koji je nastradao prije nekoliko mjeseci u Budvi i čiji je jedini grijeh bio što je tog jutra pio kafu u omiljenom kafiću – nije samo proizvod, kako kažu, nestalih 200 kilograma kokaina, kazao je predsjednički kandidat Marko Milačić.
Naprotiv, radi se o tridesetogodišnjem sistematskom urušavanju ne samo bezbjednosnih, već i moralnih vrijednosti, što je dovelo do ambijenta u kom je, gledajući vladajuću elitu, moderno biti izvan zakona, a zatucano živjeti od poštenog rada.
“Kao predsjednik Crne Gore objaviću otvoreni rat kriminalu u Crnoj Gori, sve dok naše ulice, naši građani, i naša djeca ne budu bezbjedna i spokojna, u svakom kutku naših gradova. Daću sve od sebe, stvarajući takvu atmosferu, da mlade momke, našu djecu, odvratimo od kriminala i uvedemo ih u poštene društvene tokove života, kazao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.