Milačić: Niko iz opozicije ne smije podržati OVK ideologiju ni po koju cijenu

2

“Ukoliko konstituent Albanskog foruma ne napusti koaliciju sa DPS-om na državnom nivou, sva njihova kritika na račun partije Mila Đukanovića pada u vodu i predstavlja neiskrenu politiku i zamajavanje prije svega sopstvenih birača, crnogorske opozicije, ali i cjelokupne javnosti, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

“S tim u vezi, najdobronamjernije moramo da upozorimo – kao partija koju ne interesuju kozmetičke promjene i koja ne ćuti na važne teme, a ujedno ne želeći svadje u opoziciji – da upozorimo kolege da ukoliko bilo koja opoziciona partija posluži Albanskom forumu kao sredstvo za potkusurivanje u borbi sa DPS-om, ispašće naivna, ili, sudeći prema pulsu opozicionog korpusa – saučesnik u jednoj veoma opasnoj stvari”, ocijenio je Marko Milačić, predsjednik Prave.

U Tuzima, nakon onakve proslave izborne pobjede – a to je svima, ako nije bilo i ranije, jasno – formirati koaliciju sa Albanskim forumom ne predstavlja opoziciju samo Milu Djukanoviću, već – i to je puna istina – ujedno i nacionalnim interesima Crne Gore.

“U konačnom, opozicione partije, i to one koje dominantno glasa umjereno srpsko biračko tijelo ne bi smjele, ni po cijenu života, formirati koalicije sa onim partijama koje su svoje glasove dobile na bazi UČK, odnosno OVK, ideologije. Što nikako nije puko i bezazleno slavlje i mladalački izliv emocija, već vrh ledenog brijega politike onih partija koje su pobijedile u Tuzima – ali i ne samo njih – koje žele Veliku, tj. Prirodnu Albaniju na ovim prostorima, a što rade pod direktnim patronatom Tirane i Prištine, stoji u saopštenju.

2 Comments
  1. Stefan komentariše

    Milačiću nr bl..ji časti ti. Tako nijesi zvonio dok si bio u Monitoru, a nijesi bio maloljetan. Ne može UČK, OK, a može li se podržsvati Daka ili Legija ili AV.

  2. aJee komentariše

    Podržiš Albanski forum podržao si UCK,ne podržiš li AF podržao si DPS ili u prevodu opet UČK jer ih DPS godinama podržava.Da li bi Šekspir našao odgovor na ovo pitanje što je gore jer Hamlet je dječja bajka za ovo.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.