Milačić: NATO ima dva kandidata, Mila i Draginju

0

Tragikomično izgleda međusobno optuživanje predsjedničkih kandidata Mila Đukanovića ispred DPS-a i Draginje Vuksanović ispred SDP-a, zbog mlađih generacija koje su se možda sada uključile u politiku, ali i zbog pune istine, moram da kažem da je riječ o obostranom, neopjevanom političkom licemjerstvu, navodi se u saopštenju predsjedničkog kandidata Prave Crne Gore Marka Milačića.
“Riječ je o dvo-decenijskim koalicionim partnerima, kandidatima dvije partije za čije koalicije su se desile desetine nerasvijetljenih ubistava, uništila ekonomija, ruinirala duhovnost, država – mimo volje većine – nasilnički uguravala u NATO savez. Dvije decenije, ti ideološki blizanci, Đukanović i Vuksanović, sa svojim partijama, arčili su ovu zemlju, i sada se međusobno optužuju. NATO savez na ovim izborima je, očigledno, bio rodno ravnopravan pa ima i muškog, i ženskog kandidata”, kazao je Milačić.
Kandidat Prave Crne Gore smatra da I jedna i druga partija, kao i njihovi kandidati, “kontrolišu se iz istih centara, dominantno NATO centara”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.