Milačić: Moramo zaštiti čovjeka i porodicu

1

Čovjek, porodica i privatna svojina su stvari koje su najviše ugrožene u Podgorici, ali i u čitavoj i Crnoj Gori, i moraju se zaštititi, kazao je predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić prilikom posjete porodici Đurišić i dodao da su ovu posjetu odabrali za početak terenske kampanje.
Milačić je istakao da neće pričati o “megalomanskim projektima” i da smatra da je mnogo bitnije osvrnuti se na probleme običnog čovjeka i na porodicu.
„Mi ne želimo da pričamo o megalomanskim projektima, da obećavamo ogromne velelepne stadione, zološke vrtove, spejs-šatlove, svemirske stanice i slično, mi mislimo da je ono što je najviše ugroženo u Podgorici, mnogo više od infrastrukture, saobraćaja, komunalija, prenatrpane administracije, da je to običan čovjek i porodica. I to se najbolje vidi upravo na primjeru porodice Đurišić.“, kazao je Milačić.
On je pozvao ostale porodice u Podgorici, ali i u Crnoj Gori koje imaju sličan problem da ne ćute.
„Želimo da pozovemo sve ljude sa sličnim problemima da se jave, da prekinu da ćute, da se ne boje i da krenemo svi zajedno primjerom ove hrabre, slobodarske porodice Đurišić, koji ne brane samo svoju privatnu svojinu, već obraz Podgorice i dostojanstvo čitave Crne Gore.“
Nakon Milačića, obratio se i nosilac Prave Crne Gore na lokalnim izborima u Podgorici, Vladislav Dajković.

1 Comment
  1. miki komentariše

    A ne brukaj se vise,nemas dje,tek ces da se us…..es… Prijavi se na konkurs za voditelja za dnevnik ili vremensku prognozu,takav ti je nastup,bas te neko lijepo naucio kako da se Drzis …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.