Milačić: Iz straha potpisivali Milovu kandidaturu

0

Želio bih da gospodina Đukanovića podsjetim na drugih skoro 60.000 ljudi koji bolje nego ovih vaših 60.000 prikupljenih potpisa, pokazuju superiornost vaše partije. To su skoro 60.000 nezaposlenih u ovoj zemlji! E, to je gospodine Đukanoviću pokazatelj vaše superiornosti, ali superiornosti da ekonomski uništite ovu zemlju i da naročito mlade ljude ostavite bez posla. To je prava moć vaše partije, moć razaranja i uništenja“, rekao je predsjednički kandidat Marko Milačić u današnjoj video poruci upućenoj predjsedniku Demokratske partije socijalista (DPS).
On je reagovao na Đukanovićevu jučerašnju predaju potpisa za predsjedničku kandidaturu, ističući da tih 60.000 potpisa nije za pohvalu s obzirom na način na koji su prikupljani.
„Taj broj se skoro poklapa sa brojem zaposlenih u javnoj upravi, i svi znaju kako su ti potpisi prikupljeni i to u samo četiri dana: po direktivi, ne na bazi pune slobodne volje. Zaposleni su morali da se potpišu, a iza tog moranja krije se strah od gubitka posla. To nije za pohvalu, gospodine Đukanoviću, to je za zabrinutost, pa čak i za pravosuđe“, rekao je Milačić.
Milačić je istakao da će svaki atom svoje snage usmjeriti ka korijenitim promjenama, kako bi se stvorilo zdravo društvo utemeljeno na radu, znanju i duhovnosti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.