Milačić: Đukanoviću, vrati mandat onome koga je narod izabrao

2

Predsjednik Prave Crne Gore i kandidat za poslanika velike narodne koalicije ”Za budućnost Crne Gore” Marko Milačić, istakao je u intervjuu RTS-u da od danas teče rok za prvu verifikaciju mandata u parlamentu i prvu sjednicu skupštine.

Milačić je naveo da je jedna od glavnih tema u Crnoj Gori da li će Milo Đukanović postaviti za mandatara Zdravka Krivokapića kojeg, kako je rekao, podržava većina u Crnoj Gori, ili će Đukanović odlučiti da odugovlači.

„Pozivam Đukanovića da bude napokon zreo čovjek, da da mandat onom koga je izabrao narod ”, rekao je Milačić.

Lider Prave Crne Gore potvrdio je da se buduća vlast suočava sa ogromnim pritiscima ali da neće posustati.

„Nije bitno imati samo većinu, to je potrebno zbog pomirenja naroda, zbog suštinskih promjena, a da imamo što veću podršku. Pozivamo iskreno, ne kako to radi DPS godinama manipulatorski, našu braću iz manjinskih naroda da što prije formiramo Vladu, što je samo prvi korak ka onom ogromnom radu koji nam predstoji”, rekao je Milačić.

Predsjednik Prave Crne Gore da je koalicija ”Za budućnost Crne Gore” čvrsta, da se radi o istorijskom trenutku, kada jedna generacija poslije stotinu godina uvodi demokratiju u Crnu Goru, što neće prokockati ni po koju cijenu.

Govoreći o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, Milačić tvrdi da je taj zakon srušio Mila Đukanovića.

„Ja bih lično volio da Zakon o slobodi vjeroispovijesti bude pocijepan, i da se donese neki normalan zakon”, izjavio je Milačić podsjećajući na polugodišnju borbu protiv tog zakona.

„Nismo protiv toga da se uredi status vjerskih zajednica u Crnoj Gori, ali ravnopravno, jednako za sve: za islamsku, katoličku, pravoslavnu zajednicu i za našu kanonsku Srpsku pravoslavnu crkvu”, poručio je Marko Milačić.

2 Comments
  1. Traktorist komentariše

    Jel ima većeg političkog kretena, a bene braćo mila?

  2. Traktorist komentariše

    Milačiću ja bi ti vratio qac , pa koja si ti politička blesina, užas, to neka utrka ko će ispast veća politička budala, ti i bećković uvjerljivo prednjačite 😂😂😂braćo mila ja politički idiota🤔🤔

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.