Milačić: Đukanoviću, ako ste vi gej, zbog toga ne mora da trpimo svi

0

Koliko inostrani političari poštuju vlast Mila Đukanovića, najbolje govori činjenica da njegovoj današnjoj inauguraciji neće prisustvovati nijedan regionalni, evropski i svjetski zvaničnik. Kada smo prije četiri godine održali Marš protiv mafije, te pješačenjem dugim 40 kilometara, od Podgorice do Cetinja, izrazili revolt i prkos zbog tadašnjeg ina-uguravanja Filipa Vujanovića na novu predsjedničku funkciju, iz takozvane građanske opozicije i dijela civilnog sektora rekli su da će Đukanović biti smijenjen čim uđemo u NATO savez, kazao je Marko Milačić.
Danas, pet godina kasnije, Đukanović je daleko osioniji, čemu svjedoče i njegove brojne omalovažavajuće izjave o političkim protivnicima, ali i novinarima. Time se, bez presedana, stvorila nezapamćena atmosfera straha, ali i atmosfera nepostojanja ikakvog principa odgovornosti za javno izgovorenu riječ.
“S obzirom da je po crnogorskom Ustavu Predsjednik ličnost koja predstavlja sve građane, pozivamo Đukanovića, koji uveliko vodi partijsku kampanju za lokalne izbore, da iznenadi i sebe i nas, te da podnese ostavku na funkciju predsjednika Demokratske partije socijalista. Naravno, ako smije od Duška Markovića i ostalih kolega, sa kojima je, očito, u klanovsko-partijskoj zavadi.
Takođe, imajući u vidu da danas stupa na funkciju, a da je slogan naše kampanje Da Podgorica bude porodica, pozivam Đukanovića, koji sada po nalogu svojih stranih mentora gura zakon o istopolnom partnerstvu, da se ne igra sa porodicom u Crnoj Gori, i da ni ne pomišlja da se takav anti-porodični, nakaradni zakon usvoji. Đukanoviću, ako vam je do eksperimentisanja sa porodicom, onda imate vašu porodicu i radite sa njom što vam je volja, ali dalje ruke od prosječne crnogorske, zdrave porodice. Đukanoviću, ako ste vi gej, zbog toga ne mora da trpi cijela Crna Gora, stoji u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.