Milačić: Đukanoviću, ako krenete na Crkvu, našu duhovnu kuću, mi ćemo krenuti na vašu kuću

3

Za ovih trideset godina vlasti Mila Đukanovića smo imali priliku da vidimo, doslovce, sve i svašta. Od krađe izbora, šverca cigareta, droge, mafijaških likvidacija, korupcije, kriminala koji se utkao u svaku poru društva. Đukanović sada, nakon svega toga, najavljuje i konačni obračun sa Crkvom, kazao je Marko Milačić, predsjednik Prave.

“Osim što je Srpska pravoslavna crkva duhovna kuća većinskog dijela stanovništva Crne Gore, ona je i temelj naše državnosti. Ipak, sav taj istorijski kontinum Crkve koji je osnažen i ogromnom potrebom građana Crne Gore da nađu duhovno sklonište i skrovište, predsjedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću, nije bio prepreka da krene sa bezumnim planom otimanja crkvene imovine, koji ima samo jedan cilj – uništenje Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori ili njeno konvertovanje u ono što nije.

Đukanoviću, vaše prvo i potonje zanimanje bilo je – otimanje. Ipak, ovaj put ste se previše primakli crvenoj liniji koja je crvena jer su je naši preci krvlju obojali. Ako vam je toliko stalo do vraćanja nečega, onda vratite sve ono što ste vi i vaši pokrali od ove države. Vratite sve fabrike, obale, ugašena preduzeća, neplaćene poreze, sva snova i nadanja naše omladine koja je ostarala uz vas. I znajte, ako krenete na Crkvu, našu duhovnu kuću, mi ćemo krenuti na vašu kuću. Ako taknete Crkvu, čekajte narod u vašem dvorištu.

Stoga, pozivam sve svoje prijatelje, kolege, članove i simpatizere Prave Crne Gore da se odazovu pozivu naše Crkve, našeg Mitropolita, episkopa, monaštva i sveštenstva, te da zajedno u subotu sa svenarodnog Sabora ispred Hrama u Podgorici zagrmimo i poručimo Đukanoviću – Nije ovo tvoja đedovina, pa da uzimaš i otimaš. Dalje ruke od naše svete Crkve! Svi na Sabor u subotu, kazao je on.

3 Comments
  1. Tina komentariše

    Bravo za Pravu Crnu Goru. Bravo za Mila ica. DPS je gotov

  2. Vladimir komentariše

    Tako je !!!

  3. Bela vista komentariše

    Ao ne nasjedaj Milačiću na prvu…ovo je sve predstava za neznavene i priprema za izbore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.