Mijović: Ne interesuje me visoka politika, već život građana

0

Izvršni direktor nevladine organizacije 4Life Saša Mijović, koji je najavio kandidaturu za gradonačelnika Podgorice, kazao je da očekuje podršku svih građana Glavnog grada koje, kako je rekao, ne interesuje visoka politika, već koji žele da osjete neke dobrobiti.
On je kazao da je u toku prikupljanje potpisa i da vjeruje da će do 1. maja predati listu i započeti kampanju.
“Prepoznat sam kao borac i osoba koja na putu do zacrtanog cilja nikad ne odustaje. Svjestan sam u šta ulazim, ali se neću povući i biću u službi naroda”, rekao je Mijović agenciji MINA.
On je kazao da je kroz rad u NVO sektoru imao priliku da upozna puno političara iz vlasti i opozicije, da vidi i čuje kako razmišljaju i funkcionišu.
„Kao što je i ogroman broj građana primijetio i osjeća na sopstvenoj koži, više je nego očigledna potpuna nezainteresovanost kako partija na vlasti, tako i opozicionih partija da se okrenu konkretnom rješavanju egzistecijalnih pitanja građana“, rekao je Mijović.
Prema njegovim riječima, vlast ne prepoznaje i nema sluha za njihove probleme i potrebe i ogroman broj građana je razočaran i nezadovoljan rezultatima njihovog rada.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.