Mijajloviću i saučesnicima zadržavanje do 72 sata

0

Doskorašnjem suvlasniku „Bemaksa“ Aleksandu Mijajloviću, kao i petorici njegovih saučesnika određeno je zadržavanje do 72 sata.

Mijajlović, kojeg Specijalno državno tužilaštvo (SDT) tereti da je na čelu uhapšene kriminalne ekipe, priveden je oko 15 sati u zgradu SDT-a.

Poslije saslušanja, Mijajlović je određeno zadržavanje.

Pravni zastupnik sinoć uhapšenog Mijajlovića, advokat Zoran Piperović, izjavio je da je njegov branjenik negirao krivicu.

„Aleksandar je u cjelosti negirao izvršenje krivičnog djela. Kazao je da mu je nepoznato i da sa tim nema dodirnih tačaka. Vidjećemo u daljem toku postupka kako će stvari da se razvijaju…“, rekao je Piperović.

Po nalogu specijalnog tužioca Turkovića, pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja juče i danas uhapsili su 11 osumnjičenih.

Osim Mijajlovića, uhapšeni su i Dejan Jokić, Golub Vojinović, policajci Dragan Backović, Mirko Mijušković, Radoje Rabrenović, Milenko Rabrenović, kao i Milan Vukadinović, Zoran Đukanović, Milan Rogač i Mileta Simanić.

Portparol SDT-a, tužilac Vukas Radonjić, izjavio je juče da ih sumnjiče da su učinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično djelo krijumčarenje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.