Mijajilović: Ne dam da se uništi Partizan

0

Partizanovim finansijskim mukama nema kraja. Vijest da su svi klupski računi ponovo u blokadi uzburkao je strasti u Humskoj 1, a činjenica da je uzrok dug prema Ekspo banci (nekadašnja Marfin) nikog nije ostavio ravnodušnim.
Partizan zbog toga je krenuo u potragu za pravnim rešenjem kojim bi se zabranilo dalje puštanje menica, a prvi čovjek Parnog valjka Ostoja Mijailović u razgovoru za Sportklub ističe da je klub tužio banku.
“Bivšim igračima i trenerima dugujemo 2.400.000 evra, ali najveći problem Partizana, koji često izaziva blokade, jeste Ekspo banka. Mislim da bih mogao da napišem doktorsku disertaciju po pitanju odnosa banke i Partizana. Ugovore i svaki dokument koji je potpisan sa bankom pročitao sam najmanje po deset puta i nemam nijednu nepoznanicu. Mogu da kažem da je gotovo sve urađeno protivzakonito. Sve što je urađeno nije ni domaćinski prema Partizanu, a u svemu tome morale su da učestvuju obje strane, neko iz banke i neko iz kluba. Tužili smo banku, podnijeli smo zahtjev za privremenu mjeru jer smo dobili prvostepenu, a prije nekoliko dana potvrđena je i drugostepena presuda“, rekao je Mijailović za Sportklub.
On je otkrio da je drugostepeni sud doneo odluku čime je dokazano da je Partizan u pravu.
„Ako banka ponovo ne bude imala razumijevanje jer su nas prije nekoliko dana ponovo blokirali i skinuli sa računa oko 8.000.000 dinara koje smo pripremili za plate, uskoro ću najvjerovatnije da sazovem konferenciju za medije i iznesem sve detalje ugovora koji je oštetio Partizan. To što su oni radili ne postoji ni u svijetu ekonomije ni u svetu prava. Baviti se takvim poslom i uništavati instituciju kao što je Partizan, a pritom raditi protivzakonito, svakako nije dozvoljeno“, stoji u Mijailovićevoj izjavi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.