Mihajlović: Gdje god se tajno dijeli novac, tu je uvijek Jeremić

0

Članica predsjedništva SNS Zorana Mihajlović istakla je danas da, ukoliko Vuk Jeremić želi da se zaista bavi politikom u Srbiji, treba građanima da pokaže od koga je i koliko novca dobio, kako niko ne bi imao dilemu čiju politiku i za čije interese se bori.
“Uvijek kad se pojave malverzacije s novcem, kad god se negdje dijeli neki tajni novac, kad su mito i korupcija u pitanju, tu se kao po pravilu pojavljuje jedan od lidera opozicije Vuk Jeremić”, konstatovala je Mihajlovićeva.
Ona je, u saopštenju, dodala da je poslednji u nizu finansijskih skandala, kada su zbog davanja mita u SAD uhapšena dvojica saradnika Vuka Jeremića, samo još jedan dokaz.
“Građani nikada nijesu saznali koliko je Vuk Jeremić potrošio novca iz budžeta Srbije dok je bio predsjedavajući Generalne skupštine UN. Građani nikada nijesu saznali ko su tajanstveni donatori Vuka Jeremića od kojih je dobio 7,5 miliona evra, koliko je prema procjenama potrošio u predsjedničkoj kampanji prošle godine. Poslednji skandal sa hapšenjem Jeremićevih partnera govori da je vrijeme da se istina sazna”, kaže Mihajlovićeva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.