Migo Stijepović u klinču sa Vladanom Vučelićem: Sastao se s Milom i ruši sve njegove ljude!

0

Gradonačelnik Slavoljub Stijepović imao je sastanak sa liderom DPS-a Milom Đukanovićem, nakon kojeg je dogovoreno da nosilčac liste te partije Ivan Vuković, neće biti kandidat za gradonačelnika Podgorice, ukoliko pobijede na izborima 27. maja, saznaje Borba. Takođe, u planu je da se iz igre izbace svi ljudi Vlada Vučelića i da mu se na taj način smanji manevarski prostor u partiji. Stijepović pokušava na sve načine da iz igre izbaci Vladana Vučelića, sa kojim je u lošim odnosima, a što je kulminiralo dvije noći prije predaje liste. Interesantno je da na listi nema Petra Ivanovića, poslanika Daliborke Pejović, Predraga Sekulića, Nade Drobnjak, Radula Novovića, koji slove za Đukanovićev kadar u Podgorici. Kako saznajemo, oni nijesu željeli da učestvuju u prljavim igrama vezano za satsavljanje liste i svađama koje su tome prethodile.
Dogovorom da Vuković, koji je prvi na listi, ne bude i kandidat za gradonačelnika, DPS svjesno vara građane, dovodeći ih u zabludu da glasom za pomenutu listu glasaju za ljude koji se na njoj nalaze.
Prema našim informacijama, tek nakon rezultata izbora biće jasno koga će DPS pšredložiti za gradonačelčnika, u slučaju da budu u mogućnosti da formiraju vlast. Gotovo je izvjesno da niko ko se nalazi na listu DPS-a koja je juče predata, neće biti kandidat za prvog čovjeka grada.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.