Mesi se priključio treninzima u Barseloni

0

Navijači Barselone sada mogu da odahnu. Lionel Mesi je stigao danas na prvi trening sa ekipom još od dana kada je poručio da želi da ode iz kluba.

Argentinski as je juče odradio test na koronu u svojoj kući, rezultat je bio negativan, pa je dobio dozvolu da se danas priključi saigračima na treninzima. Grupa navijača se skupila popodne ispred trening kampa Barselone i uverila se da je Mesi zaista stigao. I to je bio prvi od svih fudbalera, došao je sat i po vremena pre zvaničnog početka treninga.

Ovo će prvoj zvezdi kluba, najboljem fudbaleru sveta, biti prvi trening pod komandnom palicom novog trenera Ronalda Kumana. I čekaju se prve reakcije kako će to izgledati, jer su mediji spekulisali kako njihov prvi razgovor nije prošao u najboljem tonu.

Od Argentinca se, ipak, očekuje da održi obećanje i da radi i vežba kao u danima kada su cvetale ruže u Barseloni.

„Moje ponašanje se neće promeniti bez obzira na to koliko sam želeo da odem. Davaću sve od sebe, jer uvek želim da pobeđujem, ne volim nikad da gubim“, rekao je Mesi pre nekoliko dana u intervjuu za Gol.

Barselona će prvu prijateljsku utakmicu igrati u subotu protiv Himnastika, mada su male šanse da Mesi odmah, posle samo nekoliko dana treninga, odmah zaigra.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.