Medojevići negativni na koronavirus: Neko to odozgo snima svojom kamerom, svi će dobiti po zasluzi!

2

piše: Nebojša Medojević

Mene i suprugu su stavili u kućnu samoizolaciju (protivzakonita mjera koja ne postoji u Zakonu) samo zbog toga što smo se vratili iz Švedske 17.03.

Kao sto znate Švedska je zemlja koja nije proglasila epidemiju #COVID19, nije uvela vanredno stanje, restrikcije u kretanju, policijski čas i gdje se život odvija normalno.

Tražio sam na graničnom prelazu Dobrakovo da nas testiraju. Odbili su.

28.03. Sanitarna inspektorka Mersada Šutović nam je uručila rješenja o karantinu ( opet protivzakonito) . Tražili smo da nas testiraju prije slanja u karantin (što je zakonska obaveza). Mersada je odbila bez rasprave. Čujem da je partijski kadar BS. A sa njima nema rasprave, jer oni brane Crnu Goru od mene i meni sličnih Crnogoraca.

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv nas zbog “opasnosti da ne zarazimo druge”

Uložili smo žalbu Ministarstvu zdravlja na to rješenje o karantinu u ponedeljak 30.03. Još nijesmo dobili odgovor.

Objekat Doma Solidarnosti u kojem smo bili smješteni ne ispunjava sanitarne uslove za karantin. Niko od osoblja i vojnika koji tamo rade nije testiran.

Testirani smo 10.04. nakon otpuštanja iz karantina. Od sanitarne inspektorke dobili smo novo (treće) rješenje o stavljanju u kućnu samoizolaciju na 14 dana. Uložićemo i drugu žalbu na nezakonito Rješenje o kućnoj samoizolaciji.

Danas dobijam poruku od Instituta za javno zdravlje da su rezultati testiranja NEGATIVNI!!!

Znaći, meni i supruzi je zabranjeno kretanje već 25 dana i biće još 13 dana. Ukupno 38 dana. A mi smo apsolutno zdravi. Bez bilo kakvih simptoma. I sada zvanično NEGATIVNI na testu.

I KOJI JE SMISAO OVIH PROTIVUSTAVNIH I NEZAKONITIH MJERA PREDSJEDNISTVA DPS (NKT). Da mi zdravi i pravi 39 dana ne možemo slobodno da se krećemo i da ja ne mogu da obavljam svoje politčke aktivnoati, još 13 dana i ako sam NEGATIVAN na #COVID19.

A ministri, funkcioneri DPS koji su imali neposredne kontakte sa inficiranim osobama, (na sahrani u DG, sa inficiranim članom domaćinstva, putnici iz sopinga iz Italije, Spanije, Turske) slobodno šetaju i vode kampanju DPS inficiraju druge ljude.

Posebno nam je drago zbog novinara TV Vijesti Mišića, koji je (možda i namjerno i po zadataki vlasnika i UDBE) došao da uzme izjavu od Marine 18.03. (opremljen maskom sa filteromi rukavicama) koji konačno može da odahne i izađe iz postraumatskog stresa od straha da je njemu i čitavoj redakciji TV Vijesti ugrozila zdravlje i život. ODAHNI MIŠIĆU, ŽIVOT TI JE SPAŠEN!!!

Mogu da odahnu i svi vlasnici i urednici UDBAŠKIH portala Standard, Aktuelno, CDM. Živi smo i zdravi. Nijesmo inficirani, na vašu žalost.

Može da odahne i Veselin Veljović koji je naredio da policijski službenik sramotno snima moje i Marinino privođenje i da to dostavi medijima. Bijednik.

Što bi rekla Ratka, majka Milana Kneževića, neko to odozgo snima svojom kamerom. I svako dobije po zasluzi.

NEMA POVLAČENJA, NEMA PREDAJE. SLOBODA ILI NIŠTA!

2 Comments
 1. Buka komentariše

  Gos n Politicaru ,Nadimkom znani kao GUZ… ,Nijesi Crnogorac..Nista..to si Ti..p.s.Dzaba svako moze navodit da je Npr..Marsovac,Venerijanac…tako i Gos n Guz…,Vrijedja Crnogorce,apokusavajuci da s kokardizovanom Sajkacom koja iz Usesa i Dupeta mu viri..Sebe proizvede u Crnogorca…ajd mozes bit ..Ne mozes..ostaje ti ili Vam..Nista..Moze ipak,ajd..GUZOGORAC…

  2
  2
 2. Munja komentariše

  Proposi du jasni, prrkrsio si kućnu izolsciju i pzišao u karanti, po ozlasku iz katanti a svi idu i kućnu izolaciji 14 dana.. Potpuno kSnl i glupo je da tp koristoš o plajsvas. Ti i tvojs ženics ste trebsli poslužiti kao primjer kako se odgovorno ponašati a ne da kršite prppise

  2
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.