Medojević: Zaključavanje ne daje rezultate, samo maltretirate ljude i gušite privredu!

6

Predsjednik Pokreta za promjene, jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u Skupštini Nebojša Medojević poručio je da zaključavanje države ne bi dalo nikakve rezultate sem što bi gušilo privredu i maltretiralo građane.

Kako on ističe Švedska nije uvodila ni karantin ni policijski čas pa tamo nisu obavezne maske i kafići, restorani, tržni centri i ostalo radi normalno kao i prije pandemije, a broj smrtnih slučajeva je 1282 na milion stanovnika.

Crna Gora, kako Medojević navodi, sa nebuloznim i besmislenim mjerama karantina i policijskog časa ima 1668 umrlih na milion stanovnika.

Dakle, zaključavanje ne daje rezultate, zaključio je on na svom Facebook profilu.

6 Comments
 1. Lud zbunjen normalan komentariše

  Tako je Medo. Pustite ljude da zive slobodno, a umjesto mjera gledajte egzistenciju da resavate. Rezultati ovih mjera su samo ubijanje ljudi u pojam. Nemojte stopama DPS jer toga nam je zaista dosta bilo.

  8
  1
 2. Ivi komentariše

  To je zarada, ogromna. Testovi, maske oprema, respiratori.PROVIZIJA.Dobar posao. Ni NATO im šuta više pomoć neće.

 3. Andrija2010 komentariše

  e da oces ti multi praktik da se izgubis sa politicke scene pa neka sve ode u materinu. dojadio si i bogu i narodu. vucibatino

  1. Pera kojot komentariše

   Ne malti budaletino . Bolnice su krcatedje ces sa bolesnima ako puštiš da jase kako ko oce. Nema kontrole zato ne daju efekta mjere. Svska blesa ima potvrdu da seta kud oće.na kafu do Bara,do Delte iz Nk. Niksic mora biti zatvoren sledece nedjelje totalno ,to je sigurno najzaraženiji grad na svijetu. Na zvanicne brojeve dodaj 50% jer se krije bez kad nema dalje.sva Evropa luda samo medo ajvan pametan

 4. Ivi komentariše

  Eno Zdravko i Bratić ka ćukaju u sanduk po Trebinje, skinute maske. A onda Mickey i njegov ujko Metodije. Bez maske. Pi!

  2
  1
 5. Autarijat komentariše

  Znaš li ti doktore koliko košta dan bolesnika na intezivnu? Koliko kostaju posledice bolesti,koliko ce firmi za 15 dana biti zatvoreno i bez radnika ako bi sve pustio. Ne zna svijet no pjani Medolino

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.