Medojević: Vlada Krivokapića poziva tajkune Đukanovića na razgovor!

16

Reagujući na najavu Vlade o sastanku koji će  sjutra biti održan sa najvećim privrednicima u Crnoj Gori, lider Pokreta za promjene i jedan od lidera Demoratskog fronta Nebojša Medjević je naveo da su ogromna većina ovih “privrednika” tajkuni Mila Đukanovića!

Oni su  svoje bogatstvo stekli nelegalno, korupcijom, švercom, pranjem novca, pod zaštitom bivšeg režima i da je Vlada rezultat pogodbe Miška Perovića sa Milom Đukanovićem i djelovima Crkve.

“Ogromna većina ovih “privrednika” su tajkuni Mila Đukanovića koji su svoje bogatstvo stekli nelegalno, korupcijom, švercom, pranjem novca, pod zaštitom bivšeg režima.

Da sam ja Premijer sa njima bi “razgovarao” tužilac i to kao osumnjičenima za najteža krivična djela.

Bili bi uhapšeni, pasoši bi im bili oduzeti, a sva imovina privremeno zamrznuta do pravosnažnosti presude. Oni koji bi propjevali i dali važne dokaze tužilastvu , treba tretirati povoljnije , a nekima koji bi obezbjedili presudne dokaze protiv braće Đukanović, dati i status svjedoka saradnika. To su PROMJENE!!!

Još jedan dokaz da je ova Vlada rezultat pogodbe Miška Perovića sa Milom Đukanovićem i djelovima Crkve .

Da se spriječi demontaža komunističko-mafijaskog sistema Đukanovića. Da se sačuva DPS i da se uništi DF!!!

Nema kohabitacije sa mafijom. Nema “dogovora” sa Milovim tajkunima”, napisao je Medojević.

16 Comments
 1. Lange komentariše

  A šta će medojeviću da ugase firme i da ostave ljude bez posla da navuku gnijev naroda to hoćeš jeli,znaš li ti medojeviću koliko srba radi u tim firmama,mnogo .svi to znamo.bez obz što su sponzorisali dps.kolko bi se radnika ozarilo kad bi ušli sa srpskim maskama unutraima i gamadi naravno kao i svudje ,mislim medo da to nije pametno.ali đoraju uraditi ovako ok dosad si mila i dps ok ali odsad ćeš ovako ili te nema.tomje dobitna kombinacija winwin,svi če oni dps kur.c uvaliti sigurno,to je biznis tu emocija nema.nisi medo u oravu .poz

  15
  5
  1. Kiki komentariše

   Medo sere, samo da bi srao! Prica na nivou Maksima iz Pišteta!

   8
   4
 2. Lange komentariše

  A šta će medojeviću da ugase firme i da ostave ljude bez posla da navuku gnijev naroda to hoćeš jeli,znaš li ti medojeviću koliko srba radi u tim firmama,mnogo .svi to znamo.bez obz što su sponzorisali dps.kolko bi se radnika ozarilo kad bi ušli sa srpskim maskama unutraima i gamadi naravno kao i svudje ,mislim medo da to nije pametno.ali đoraju uraditi ovako ok dosad si mila i dps ok ali odsad ćeš ovako ili te nema.tomje dobitna kombinacija winwin,svi če oni dps kur.c uvaliti sigurno,to je biznis tu emocija nema.nisi medo u pravu.poz

  11
  4
 3. Xantares977 komentariše

  Ja bih tim “biznismenima” – a zapravo Milovim tajkunima, urucio jedino poziv za tuzilastvo. Zamrznuo pasose i imovinu.

  Naravno, Medo je sve u pravu. Ponovo. Svakim danom je to sve ociglednije.

  Nista od revolucije i velikih promjena. #medojesveupravu

  23
  7
  1. Dzo komentariše

   Ka da uruci?Milove sudije?
   E jos ne kapirate da ce potrajati dok se sudstvo i tuzilastvo promijene

   1
   1
 4. ja lično komentariše

  3 strelca pa uza zid a pjanduro? Pola drzave radi kod njih ajvanu… pohapis ih pa bankrot drzave do Uksrsa. To su dugi procesi,70% njih neces ni uspjeti procesuirati… Genex treba rasturiti jer su perwči para,Voli dobro protresti ker su sumnjivo marasli…sve ostalo dramti ali neka tu velikih kriminalaca kakave ti zamisljas ćuku… Dano Petrovic i slicne u bankrot zbog poreza npr i ostaviti 3-4 jake gradj.firme a ne sve na vetresiju ko Tehno put,Toskovici i Dano

  10
  7
 5. Bogdan1975 komentariše

  Pitanje za sve:

  Svi smo maštali o danu kada ce konačno pasti DPS. Maštali smo o hapšenju Mila Djukanovica, o dostizanju pravde, o revoluciji. Svi smo imali neke svoje tajne želje i viziju tog veličanstvenog dana kada ćemo mi, koji smo godinama bili poniženi i obespravljeni pobijediti DPS. Polagali smo nade u taj veliki dan – dan oslobođenja!

  Dragi prijatelji, da li ste ovako zamišljali oslobođenje? Jesu li ovo one promjene o kojima smo sanjali godinama, koje su nam bile ideal i jedina utjeha dok su nas udaljavali sa posla i dok smo sastavljali kraj sa krajem, nemajući novca ni da djeci platimo ekskurziju, bioskop, nove patike? Kada odgovorimo iskreno sebi na ova pitanja, shvaticemo – #medojesveupravu

  48
  8
  1. Ksilofon komentariše

   Baš ovakve sam zamišljao. Smjene u vlafi, ANB, diplomatiji.

   I davanje 200 dans vladi da odradi nešto.

   Jedino sam ih zamišljao bez ovakvih ludaka kao što je Medojević koji plaču za foteljom svaki dan.

   Eto ga sa DF u Nikšiću pa kome se sviđa neka glasa za njih.

   10
   29
   1. Bogdan1975 komentariše

    Naravno da ćemo glasati za DF u Nikšiču. Ozbiljnija i bolja ponuda ne postoji. Nikšička ekipa je fantastična, idealan spoj mladosti i iskustva. Mnogi od njih su moji drugari i zaista jedva čekam da punog srca zaokružim ZBNK!

    Inače, Ksilofone, treba da shvatiš da zaista nikog ne zanima tvoje mišljenje, jer svi koji redovno čitamo borbu i nešto komentarišemo znamo da si plaćeni špijun kojem je cilj da pravi razdor u novoj vlasti. Neče ti uspjeti. Savjetujem ti da zauvijek napuštiš portal, tako bi bilo najbolje.

    Naravno, #medojesveupravu . Živio DF, živio PZP, živio Milan Kneževic, živio Medo, živijela sloboda!

    22
    4
    1. Ksilofon komentariše

     Pa glasaj samo za Meda koji je vladiku Joanikija i oca Gojka nazvao ANB špijunima.

     Nazdravlje ti bilo.

     1
     11
 6. Vuds21 komentariše

  Nijedan veliki posao nije u Crnoj Gori mogao biti odrađen bez DPS-a.
  Nama su ostavljali samo mrvice, dok su se oni bogatili i živjeli poput holivudskih milionera. Mi smo živjeli od 300e, a oni ni sami nijesu znali koliko novca imaju.

  Podržavam da sve njihove tajkunske firme, poput Geneksa, Bemaksa i ostalih, budu ispitane a vlasnici uhapšeni. Bravo Medo!

  22
  2
  1. LipaLipa komentariše

   … premijer nikad neces biti, … bas zato, sto to toliko zelis, karma, … u svakom poduzecu, prvo razgovor, ,,, da se vide pozicije, … sve zavisi od toga, … sto Vlada, premijer namjeravaju, … hapsenja, suvise jednostavno, … nije relano i zbog, sireg plana, EU i ostali, … realnije nesto na pola puta … nesto oni da daju, …nesto Vlada da pogleda kroz reseto, … poput Putina u malom, … to je na prvu loptu, … potrazivanja, porezi, obezbedjenja i do 50% odmah, … kasnije prema najavljenom zakonima, … mani se populizma, nista NK, fulao si, davno… aj’ zdravo, …

   7
   8
 7. Marko komentariše

  Medojevicu, a sta cemo sa radnicima u svim tim firmama? Mislis li ti svojom glavom uopste? Glasao si za Rankovu himnu, jezik, zastavu i za cijeli Milov ustav, za 2/3 -sku vecinu prilikom smjene SDT i sudija Ustavnog suda, pa sad mastas kako bi ti naredio tuziocu da hapsi tajkune koji su ga postavili?! E to je bila izdaja Medojevicu, kad si digao ruku za taj Ustav! Uostalom, tuzilastvo je ingerencija skupstine a ne vlade, pa radi nesto, predlazi nove zakone da se to promjeni!

  7
  12
 8. Igor Mitrovic komentariše

  Samo ti Medjede napadaj posebno pred izbore u Niksic, to ti je bas pametno Medjedino…

  5
  14
 9. Sloga bice poraz vragu komentariše

  Sve si i pravu. Strpi se do NK izbora dje znas ,da ce dps bit razvaljeni kao u Budvi. Posle toga ce dritan da moli. Podrska za tebe ,al pusti da se biracki ocistit, i pokaze snaga u Nk

  14
  3
 10. VaskoDeGama komentariše

  Bravo Medooo!! Sjajno! Medo je sve u pravu dragi čitaoci!

  13
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.