Medojević: Sramota nove vlasti, uhapsili Daru, simbol otpora protiv Đukanovića

18

Predsjednik Pokreta za promjene, jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u Skupštini Nebojša Medojević, oštro je osudio hapšenje Dare sa Smokovca.

On je na svom Tviter profilu kazao da je Dara simbol protesta protiv Mila Đukanovića, uhapšena od nove vlasti.

Medojević je poručio da je ovo sraman potez nove vlasti, da hapse Daru i time ljube ruke Đukanoviću.

“Sramota! Sramota! Sramota!”, zaključio je Medojević.

 

18 Comments
 1. Žarko komentariše

  Rođen da bude opozicionar.

  8
  19
  1. DarkoKlikeras komentariše

   Istina je da je Medov opozicioni angazman bio izuzetno vazan za ocuvanje plamena slobode u narodu, tokom godina DPS tiranije.

   Medojevic je nadaren covjek, izuzetno inteligentan i sposoban. Koliko god bio sjajan kao opozicionar, kojem na debatni duel nije smio izaci niko iz DPS-a, smatram da bi njegov puni potencijal bio ostvaren tek sa pozicije vlasti. Zato mislim da je trebao biti ministar.

   Sto bi rekao narod #medojesveupravu ! 🙂

   12
   2
  2. Ksilofon komentariše

   Zauvijek opozicija.

   Nema sreće od te države gdje Medo može biti vlast. Gvineja Bisao bi ga se stidjela.

   3
   16
 2. Xantares977 komentariše

  Ovo je stvarno sramota. Ne mogu da vjerujem da su se nastavila selektivna hapsenja kao u doba dps-a.
  Iskreno, mislim da je najbolje da MUP podnese ostavku. Postoje casni ljudi koji bi taj posao bolje radili.

  #medojesveupravu

  31
  4
  1. Ksilofon komentariše

   Slažem se. Pođi pa objasni ovim šefovima policije da treba da podnesu ostavku.

   A do tada, za slučaj da te ne poslušaju, neka skupština malo požuri pa usvoji zakon da bi mogli da se smijene.

   9
   3
 3. Serdar komentariše

  Pa jesmo li se za ovo borili 30 godina. SRAMOTA.

  25
  3
 4. Ivi komentariše

  Što si glasao Krivog, koji je ovo nesoj. Samo se krivi uprazno.

  8
  8
 5. BakiPG komentariše

  Ja sam sokiran. Dobili smo vlast i sada hapsimo najhrabrije borce protiv DPS-a, umjesto da smo uhapsili Mila i Aca! Sve naopako, nijesmo ovo glasali ! #medojesveupravu

  13
  1
 6. Kalderon komentariše

  Sjutra u skupštini ,jasno glasno podržite DARU i porucite ,dps 2 vladi sto treba! Ovo jes peckanje DF , al smrdi igra ,mozda grijesim ure i dps.. ja cu tebi ljora starog na 2 ure pa pustit, a vi sjutra nekog iz DF. Po ne znam koju cijenu pokazite ko je vlast VI ne ove bitange, po cijenu ne znam koju. Dodje na isto, jer dps i dalje vlada. Zasto. Sto su ubacili preko bivseg i sadašnjih udbasa, i oca Gojka i vijesti – kabala sekte, onog podmuklog prevaranta, sto glumi pogubljenog. Ne ,sve vrlo svjesno radi. Svi uz DARU. Dajte uri i vladi izbor il’ ste s nama il’ s dps, pa ne znam sto je, jer prave vas i nas narod koji vas glasa budalama. Neki ,jos misle kako je krivi divan. 2 put u istoriji Cg kazni car scjepan mali. Ovo je vec ocigledno. Ostavku Sekulovica traziti pod hitno,izborit se za postavljanje Drazena .M za sefa u.p inače ,vraćaju se. Ti ne ,al drugi su se mnogo opustili. I zadovoljili s par mjesta u preduzecima nebitnim. Medo u tebe se uzdamo .

  10
  2
 7. Ivi komentariše

  Više je dosta ovog folirant koji je javno rekao da je učestvovao u rušenju Miloševića od Soroševih para iz druge države. A nego od čijih drugih para. Sramota, da sirotinju maltretiraju. HTJELI POPOVI DA PRAVE VLADU SA Vijestima a oni digli ruke da glasaju. Gadovi jedni!

  4
  8
 8. Lange komentariše

  Gnjide hoće da isprovociraju preko govana iz mupa i tužilaštava,samo polako .sve će se ovo preispitati SVE.a što im se vijore zastave albanije po tuzima to ništa.to što po karabuškom polju imanje i kuću može napraviti samo musliman to ništa.20 godina na svaku pomisao da neko napravi nešto tamo smupljaju se čuda čine.svi svoje završavaju bez srbi.pih.nikakve vodje imamo.vodja srba treba biti neko sa mudima.nemože srbe da vode blavori.zašto ne istupi bilo ko andrija mandić milan knežević milačić bilo ko ko na srpskim glasovima 30 god uživa i ne kaže barem sad kad se vlast primenila nećete više hapsiti srbe a druge ne ovo vam je zadnni put imali bi svi podršku 300 hiljada ljudi.ali nemaju muda .i ne trebaju nam ovakvi.jebali nas oni i dje ih nadjosmo.samo umiju obaveštenja da pišu pih

  11
  1
  1. E viva komentariše

   Biće bolje kada komite preuzmu vlast

   1
   9
 9. Vuk komentariše

  Dosta retorike! Stanite uz svoje birace, AKCIJA

  9
  1
 10. Milena komentariše

  I dalje se hapse vjernici, Srbi na svojim tradicionalnim okupljanjima…a ostali setaju slobodni, uzas, zar smo za ovo glasali?

  11
  1
 11. Sibirski komentariše

  #medojesveupravu
  #dfjesveupravu

  10
 12. bajo. komentariše

  Ajde medo turi stjegonoši😍🤣🤣? Će medo da kara?

  1
  4
 13. mugi komentariše

  i dijete od godinu dana zna da ovo nema veze za novom vlascu nego sa starim pipcima dps-a koji su jos u mupu i tuzilastvu

 14. kuca komentariše

  Medojevic zasluzuje postovanje i jedini je politicar u Crnoj gori koji se bori za pimirenje crnogorstva i srpstva svi ostali su lazovi i prevaranti pocevsi od Slavka Perovica koji je i posijao sjeme mrznje sa svojim LSCG.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.