Medojević: Spajić na mukama; Kako smijeniti Milovića prije poslaničkih pitanja

0

„Spajić je odložio Premijerski sat iz vrlo praktičnog razloga. Pojavila se panika zbog činjenice da posle Premijerskog sata idu poslanička pitanja i to otvara mogućnost još uvijek Ministru Miloviću da u diskusiji sa poslanicima, otvori neka veoma neprijatnja pitanja u vezi afere Do Kwon, možda i oko nekih drugih tema, kao sto je pokušaj diskreditacije i smjene šefa SPO Sukovica i SDT Novovića“, istakao je predsjednik PZP-a Nebojša Medojević.

Medojević takođe ističe da će tokom vikenda Spajić u opuštenoj atmosferi , za koju je u Vladi zadužen, i njemu inače omiljeni i najsimpatičniji Ministar Odović, skupa sa ujakom i Dolce&Gabbana smišljati način kako da prije Poslaničkih pitanja , ubace tačku o smjeni Ministra Milovića, prije nego sto dodju na red poslanička pitanja!!!

„Spajić ne poštuje Parlament, niti demokratiju. Vlada državom Viber porukama , prevarama i lažovinama i ozbiljno ugrožava vitalne nacionalne interese“, naglasio je predsjednik PZP-a,

Podsjeća da, istu, ako ne i veću odgovornosti imaju one političke strukture koje ga održavaju na nezasluženom mjestu Premijera kome nije dostojan.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.