Medojević: SDT došao do prepiske arhitekte i člana Đukanovićeve porodice o “ničijem soliteru”

0

Međunarodni istražni tim za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala došao je do prepiske arhitekte zaduženog za projektovanie i uređenje “ničijeg solitera” u vezi uređenja i detalja interijera i člana porodice Đukanović, saopštio je predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

„Pretresom ‘ničijeg solitera’ došlo se do činjenica koje potrđuju detalje iz prepiske i koje nedvsomisleno ukazuju na to da se radi o nekretnini koja je projektovana i izgrađena kao rezidencija porodice Đukanović“, izjavio je Medojević, pa nastavio:

„Izvori sredstava za finansiranje izgradnje ovog mauzoleja su, takođe, nedvosmisleno povezani sa fiktivnim transakcijama oko zaduženja o berzanskih spekulacija sa Prvom bankom preko Pireus banke, tako da je sada samo na SDT da li ce proširiti istragu i na stvarne vlasnike i pravna i fizička lica koja su učestvovala u ovim spekulativnim transakcijama“, rekao je lider PzP.

Prema njegovim riječima, sa svim navedenim upoznat je premijer Milojko Spajić.

„Spajić sve ovo zna, ali ćuti jer je dio dila tzv. nove vlasti sa Đukanovićem, a i sam je do grla u korupciji, švercu i krimimalu. Nažalost, izgleda da je narod u pravu kada kaže “SVI SU ISTI”. Daj čovjeku vlast, pa da vidis kakav je! Zato sam ja smetao!“, zaključio je Medojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.