Medojević poručio Pažinu: Tvoji su korijeni u službi državne bezbjednosti!

5

Poznati su korijeni ministra pravde Zorana Pažina u Crnoj Gori, oni se nalaze u službi državne bezbjednosti. Otvoriće se tajni dosijei, saznaće se sve u Crnoj Gori, poručio je danas Nebojša Medojević, jedan od lidera DF-a i predsjednik Pokreta za promjene.

Crnom Gorom se širi nepodnošljiv osjećaj nepravde, kako prema Srbima, ali i Crnogorcima koji ne misle kao vi, ocijenio je on tokom današnjeg premijerskog sata.

-Šta misli Pažin, došao je ovdje iz Šibenika iz Velebita, i misli da ću ja da ga pustim da on ovdje šikanira moju porodicu, ili porodicu Andrije Mandića, dolazimo do linije koja je mnogo opasna, kazao je Medojević obraćajući se Markoviću i dodao da nije problem, ako je neko kriv, da odgovara.

Moji su preci gradili Cetinjski manastir, i zna se gdje su moji korijeni, a tvoji su u službi državne bezbjednosti, a otvoriće se tajni dosijei jednog dana, obratio se zatim i ministru pravde Zoranu Pažinu.

(IN4S)

5 Comments
 1. Ljuta komentariše

  Bravo Medojević…u brk svakome a pogotovo prevrtacima jer rece Isus ko se jednom prevrnuo, prevrnuo se za vazda.
  Uz tebe su svi koji se ne boje reći istinu
  Vidiš kako ti nekad saborac Brajevic zbori istinu i to pred sudom a niko mu ništa ne može jer sa 2 poslanika može oburdati DPS okg
  Amin!

  1. Sojo komentariše

   Pa kad tako Medojević govori istinu,što ne progovori o sebi i vezi sa zemunskim klanom…!Ne fantaziraj covjece i ne brani krimosa…!

 2. Sojo komentariše

  A gdje su tvoji korijeni Medojevicu,u kriminalnalu…?

 3. Fra Johan komentariše

  Ako strane gazde narede i kod nas će se desiti kadrovska rješenja kao kod Vučića koji je bolje prošao dovodeći na čelo Vlade samo nastranu osobu iz Hrvatske.nama se može desiti ustaša na čelu vlade.Bujrum.

 4. Fra Johan komentariše

  Medo prkoči da te ustaša ne isporuči u Loru.sada piše zakon o oduzimanju pravoslavne imovine.sve može.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.