Medojević o skidanju imuniteta: Bestijalnim izmišljotinama Stanković i Katnić skreću pažnju sa smrada i truleža u tužilaštvu!

Medojević o skidanju imuniteta: Bestijalnim izmišljotinama Stanković i Katnić skreću pažnju sa smrada i truleža u tužilaštvu!

Bestijalnim izmišljotinama Ivica Stanković i Milivoje Katnić skreću pažnju sa smrada i truleža korupcije u tužilaštvu i otvaraju još jedan montirani proces protiv mene, poručio je Nebojša Medojević, predsjednik PzP-a i jedan od funkcionera DF-a.

”Dok se smrad i trulež korupcije i raspadanja iz tužilaštva nepodnošljivo širi Crnom Gorom , korumpirani dvojac, Stanković i Katnić, umjesto da budu smijenjeni i uhapšeni, oni nastavljaju sa bestijalnim montažama i progonom lidera DF-a.

Crnogorskoj javnosti je poznato da u montažama i izmišljotinama ovaj dvojac sa kormilarom ne bira sredstva i da je Katnic vršio pritisak na profesora Duška Kneževića da laže da sam mu ja dao 100.000 dolara da promijeni u evre, a ne da je to uradio Migo Stijepović, koga je čitava domaća i medjunarodna javnost vidjela da trpa kovertu u džep.

Kada je profesor Knežević ovjavio snimak, Katnić nije pokrenuo krivični postupak protiv lidera DPS Mila Đukanovića, niti je privodio Miga Stijepovića”, kaže Medojević.

Staljinističkim i informbirovskim metodama montaža optužbi, na bazi iskaza nekog svjedoka saradnika po principu “reče mi jedan čoek” je zaštitni znak protivustavnog i nezakonitog ponašanja Katnića.

“Ko može da povjeruje i pomisli da sam ja na bilo koji način povezan sa Migom Stijepovićem i njegovim transakcijama sa režimskim tajkunom Kneževićem, taj je zreo za Dobrotu.

Katnić od oktobra 2016 pokušava da mi smjesti veze sa nekim ruskim novcem, ali to ne uspijeva. Iz prostog razloga što tog novca nije ni bilo. Počeo je da bunca o 16-17 miliona evra, lažno me optužio za 50.000 dolara zidara iz Teslića, da bi sada spao na 10.000 evra koje mi je navodno dao Duško Knežević.

Radi se o bolesnim izmišljotinama kojima Katnić pokušava da mi se osveti zbog mojih javnih raskrinkavanja veza DPS i vlasti sa mafijom i korupcije u samom tužilaštvu, rekao je on.

Medojević očekuje da Parlament odbaci ovu opasnu i bolesnu izmišljotinu Katnića i da poslanici zaštite ovu instituciju od osvete i odmazde tužioca.

“Ako se jednom prihvate ovi metodi namještanja i montiranja koji su poznati iz 1948 godine, Katnić ce pored uništenja i razaranja tužilaštva razoriti i Parlament i demokratiju i državu Crnu Goru.

Neko mora zaustaviti ovog bolesnog čovjeka i to treba da uradi Parlament odbacivanjem ove tragikomične inicijative. Duško Knežević nije dao ni centa ni meni ni PzP-u ni DF-u. On je finasirao DPS i korumpirao nosioce vlasti što dokazuje ovih dana i nedjeljama na svojim snimcima. Od opozicije kakav je PzP i DF ništa nije ni mogao dobiti niti očekivati, a sam je priznao šta je i kako radio.

Pošto se Katnićev slučaj vezan za pranje novca u kojem sam optužen sa mijim kolegama i prijateljima, raspada na sudu zbog promašene optužnice i nemanja nijednog dokaza, onda je ovo još jedan panični pokušaj korumpiranog dvojca iz tuzilaštva da me na silu i sramotu ponovo razvlače po sudovima i osude, zaključio je Medojević.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *