Medojević o besmislu pravosuđa: Katnić vodi istragu protiv Katnića

0

Predsjednik Pokreta za promjene, Nebojša Medojević saopštio je da glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić koristi svoju funkciju za politički obračun sa Demokratskim frontom. On je ponovo saslušavan u prostorijama specijalnog tužilaštva u predmetu o učešću katnića u Cavtatu tokom devedesetih godina.
“Ovo ima samo u Đukanistanu. Današnje saslušanje je 11 po redu, gdje se pozivam da dajem izjave u tužilaštvu, zbog javno izgovorene riječi. Danas sam dao izjavu kao svjedok, vezano za ratne zločine Milivoja Katnića u Cavtatu 1991.-1992. godine, koji je tada bio major KOS-a. I zamislite paradoks. Katnić vodi istragu protiv Katnića, a mene saslušavaju u toj istrazi, rekao je Medojević.
Predsjednik PzP-a kaže da ovoga nema ni u Sjevernoj Koreji. Prema njegovim riječima čelnici “ove vlasti razorili su državu i pretvorili je u cirkus”. “Nevjerovatno je da tužilaštvo mene saslušava kao svjedoka, ali nemaju okrivljenog. Svjedočim protiv Katnića, a on nije osumnjičen, već on vodi istragu’’, kaže Medojević.
On je zatražio od vrhovnog tužioca Ivice Stankovića da suspenduje Milivoja Katnića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.