Medojević: “Mojkovački klan” zaplijenio kokain ekipe iz Granda

0

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF Nebojša Medojević ocijenio je da zaplena droge na školskom brodu „Jadran“ predstavlja nastavak sukoba između „mojkovačkog“ i klana iz „Granda“.

–Može sad da se pravi cirkus oko zapljene 60 kilograma droge na školskom brodu Ratne mornarice Crne Gore “Jadran”. Ne može se prikriti suština – mojkovački klan je zaplijenio drogu klana iz Granda. Šef klana iz Granda je pobratim i šef Milivoja Katnića. Informacije su dobili od DEA. Ko je iz ANB-a, DPS-a, Vlade, policije, Katnićevih dao informacije – vidjećemo. Kraj priče, naveo je Medojević na svom FB profilu.

Specijalno Tužilaštvo pokrenulo je danas ostupak protiv pet osoba, od kojih su tri uhapšene, nakon što je pronađeno 60 kilograma kokaina na školskom brodu „Jadran“, saopštio je specijalni tužilac Saša Čađenović.

Od pet osumnjičenih dvojica su pripadnika Vojske Crne Gore, i obojica su uhapšeni. Pronađena droga je vrijedna oko pet miliona evra.

Kako je Čađenović kazao, na konferenciji za medije, na brodu je pronađeno oko 60 kilograma kokaina visoke čistoće, kao i dva komada vatrenog oružja sa izbrisanim serijskim brojevima i veća količina municije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.