Medojević: Katniću, šta je sa istragom o švercu 55 kilograma kokaina!

0

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF Nebojša Medojević ponovo je optužio glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da štiti braću Mila i Aca Đukanović.

On je kazao da Katnić očigledno nema namjeru da istraži sumnje koje vode do vrha Demokratske partije socijalista i do braće Đukanovića.

Medojević je napomenuo da Katnić ne postupa ni u jednom postupku koji vodi do Đukanovića i njemu bliskih ljudi, a posebno je naglasio da se specijalni tužilac proglasio nenadležnim za šverc 55 kilograma kokaina.

On je prokomentarisao i saopštenje tužilaštva u kom se navodi da je istraga u aferi „Koverta“ proširena i na nekadašnjeg gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Miga Stijepovića.

„Sve što je tužilaštvo pokrenulo to je po političkog odluci Mila i Aca Đukanovića, a pravno je uobliči Zoran Pažin. U ovom slučaju, očigledno se ide na smanjivanje štete, jer se čovjek iz njihovih redova ponudio kao svjedok i rekao da je finansirao DPS. Migo Stijepović je mogao da bude optužen da je s tim parama kupovao glasove kao što svi znamo da jeste, a za pranje novca u pokušaju prvi put čujem”, zaključio je Medojević.

(IN4S)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.