Medojević: Evropi potrebna politička i moralna obnova

2

Globalni bankarski fašizam je stajao iza dvije bolesne ideologije koje su samo u 20. vijeku odgovorne za smrt desetina miliona ljudi- komunizam i nacizam, ocijenio je Nebojša Medojević, predsjednik PzP-a.

To je, dodaje, i dan danas najveća opasnost po mir, demokratiju i opstanak nacija i suverenih država.

“Izvor svih esktremizama u svijetu je globalni bankarski fašizam. Vladavina korporacija nad vladama suverenih država putem globalne propagande, dužničkog ropstva, korupcije i siromaštva je njihov davnašnji san. Slobodni svijet će naći način da se izbori protiv zla.

Na putu ka globalnoj kontroli, države, nacije, identiteti i vjera im samo smetnu. Oni su protivnici demokratije, mira i slobode.

EU u ovakvom formatu sve više podsjeća na SSSR. Otudjeni centar moći u Briselu ponaša se kao Centralni Komitet i donosi odluke na koje gradjani Evrope nemaju uticaj. Nekontrolisana otudjena i nedemokratska vlast, smatra on.

Dodaje da agente globalnog bankarskog fašizma- SOROŠOIDE lako prepoznajete.

“Njima je svako ko voli svoju državu, naciju, vjeru, kulturu i tradiciju, vjeruje u suvereno pravo gradjana i država i demokratiju- nacionalista i označen je kao neprijatelj njihovog poretka.

Za njihov poredak stvari prihvatljivi su i “politički korektni” samo oni koji mrze svoju državu, naciju, vjeru i tradiciju i koji se odriču svojih prava i svog identiteta, u korist njihovog “boga” – profita.

Čini mi izuzetnu čast da sam ja i PzP i DF dio pokreta slobodnih ljudi Evrope i svijeta koji su ustali protiv ovog fašizma.

Predstojeći izbori za EP ce pokazati da su partije i lideri slobodnog svijeta okupljeni oko ideja suverenosti i zaštite vrijednosti države, demokratije, nacionalnog identiteta i tradicije, na dobrom putu moralne i političke obnove Evrope.

Zato je od istorijske važnosti da se politički pokreti širom svijeta povezuju i da spriječimo ove snage zla da ostvare svoje bolesne naume. Jačanje slobodarskih i patriotskih suverenističkih snaga u Evropi na izborima za EP, pobjeda Donalda Trampa protiv duboke države u SAD, normalizacija odnosa SAD i Rusije, daju nadu u obnovu medjunarodnog poretka zasnovanog na postovanju suvereniteta država, miru, stabilnosti i saradnji, stoji u saopštenju.

2 Comments
  1. Stefan komentariše

    Dobro, bi li mi onda razjasnio bar razliku izmedju Orbana, Vučića…Trampa…Erdogana…
    nije mi jasna poruka.

  2. Ja komentariše

    Svi zaboravljaju da fasizam i nacizam su samo visi oblik kapitalizma.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.