Medojević: Đukanoviću je samo preostalo da izazove incidente, ne idite samoinicijativno na ulice

8

Predsjednik pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je, povodom tvrdnji ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića da će se na izborni dan 30. avgusta desiti pokušaj destabilizacije Crne Gore, ali i nedavnih izjava predsjednika Mila Đukanovića, premijera Duška Markovića, glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i šefa policije Veselina Veljovića, da “i ono malo turista iz BiH i Srbije što su došli na primorje” prekidaju odmore i napuštaju državu.

“Samo lopovski DPS može izazvati incidente. Ali naš narod je već dovoljno mudar da zna da prepozna provokacije režima. Samo mirno i uporno. Pobjeda se brani na biračkim mjestima. Spriječimo krađe, prebrojimo glasove, verifikujmo većinu. Đukanoviću je samo preostalo da izazove incidente. Ne idite samoinicijativno na ulice. Sačekajte političke odluke jedinstvene opozicije”, poručio je Medojević.

8 Comments
 1. Q komentariše

  Ma sve je gotovo DrPS ko nikad dva dana pred izbore dijeli i najavljuje otkaze,pukli su po svim savovima jedino im je ostala sirova sila ako se policija nije dozvala pameti.

  14
 2. Vaso. komentariše

  Ustala se četničadžija

  1
  9
 3. vaso komentariše

  31.8.karam medi ako on to dobrovoljno, još nije promjenio kaput, tukne ko četnik, usmrđelo mu se čojstvo

 4. Traktorist humanist komentariše

  Šta je medojeviću, danas vučić odjeba dodika i vas litijaše, kad sam savjetovao da ne serte niste slusali, podvi rep opozicija i popovi, niste mi vjerovali šta će biti.

 5. Kontra revolucija. komentariše

  Danas vučić odjeba dodika i litijaše, naravni prije je on dobio po nosu, kad sam govorio litijašima da će ih naguziti muslija i popovi u tandemu oni me proglasise ustasom, slušam popine , medu i ostale ojebine kako podvijena repa šmrc šmrc ciju ciju, govorili su mi će mo izaći na ulicu 30.8. ako dps pobjedi, mi cemo ovo ono, e neuki litijaši sad vidite šta je politika i kako vas naguziše, jesam li sad ustaša ili razuman čovjek koji naivce prca nemilosrdno ali istinom, eto vi sad litijašite i na magarcu

  1
  3
 6. Munja komentariše

  A no što ćete nego da sedite kući… Tebi i onako Spuž ne gine

  1. Nije vasoTraktoristje komentariše

   👏👏👍👍

 7. Traktorist komentariše

  Crnogorac sam i crnogorsko dijete,
  Patriota od glave do pete.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.