Među komitama koje bi da ruše državu i kćerka Veselina Veljovića! (FOTO)

30

Medju komitama, koji si su danas protivzakonito okupili da opet ugrožavaju bezbjednost saobraćaja i da destabilizuju državu, nalazi se i kćerka Veselina Veljovića, bivšeg direkotra policije, a sada savjetnika Mila Djukanovića.

Sada je potpuno jasno da iza komita stoji vrh DPS- a i dio paralelnih policijskih struktura bivšeg režima.

Na fotografiji koja kruži društvenim mrežama vidi se kćerka Veselina Veljovića,  koja sjedi na vratima automobila što je ujedno i kažnjivo.

Ona se nalazila u koloni automobila koji su se okupili u blizini Zetatransa.

Večeras se u više crnogorskih gradova održavaju auto kolone pod nazivom “Crnogorsko proljeće”,a  učesnici kolone traže od premijera Zdravka Krivokapića neopozivu ostavku kao i kompletne Vlade.

Ovih dana su takođe pravljene blokade šriom Crne Gore, a na Bogetićima kod Nikšića nekoliko dana već grupa građana, njih oko 100, blokira glavnu magistralu čime se stvaraju kilometarske kolone.

Ranije danas, premijer Zdravko Krivokapić optužio je Veselina Veljovića, savjetnika za bezbjednost u kabinetu Predsjednika Crne Gore, kako sada djeluje preko Patriotsko komitskog saveza i podstiče na nemire u Crnoj Gori.

 

30 Comments
 1. Stremljenje komentariše

  Bravo mlada Crnogorko, hrabro kad niko ne smije. Gledajte dijete a ne onu izbotoksiranu rukoljubovu kcer sto zove Sergeja, privatnog Ministra, da bolje gazi narod.

  21
  138
  1. NikšićGolijaKiM komentariše

   Mora se na ulice , misli se o zavrntoj slavini i to kako “tajo” mora da opljačka narod CG da bi dao miljenici ćerki a ostalima dajte po sendvič i 5e. A nećete fašisti DPS-ovski pa makar se ova država cijepala na 100 djelova. Nećete više LUPEŽI koji sve opljačkaste i sad bi da se vratite na mjesta zločina i krađe pa izigravate brižnike za CG. Mamu vam je*em 30god. ste na vlasti bili i što nijeste uradili nešto za Crnu Goru a ne da ljudi imaju platu 200e – PI*KA VAM MATE*INA!!!
   A NEĆETE GNjIDE VIŠE NIKAD NA VLAST PA MORALI I PUŠKE UZIMATI, ALI VI SE VRAĆATI NEĆETE, VIŠE NIKAD!!!
   VI ĆETE MEĐU REŠETKE, i TI VELjOVĆU i TVJI ĐUKAJI i SVI VI KOJI STE PLjAČKALI CRNU GORU DECENIJAMA – MAMU VAM JE*EM LUPEŠKU!!!
   PLAČITE u REŽITE ALI NIKAD VIŠE VLAS BITI NEĆETE, MOŽDA U SPUŽU BUDETE GLAVNI – BANDA ĐUKAJ ima da vlada među rešetkama!!!
   CRKNITE OD MUKE ALI NIKAD VIŠE VLASTI VIĐETI NEĆETE! BAGRO!!!

   89
   15
   1. Stremljenje komentariše

    Citam ti komentar i mislim kako si nestecan i pun srdzbe protiv svog naroda i svoje zemlje. Sto se tice lopovcina iz DPSa isto ih volimo, ali pogledaj sta rade ovi tvoji litijasi, Radulovic zaposli i kcerku i snahu, Bosnjak sestru, Milacic i zenu i kumove, Jokic brata, Borovinicka djevera, zar ne vidis da su isti, zeljni para. Sa tom razlikom da mi lopovi iz DPSa nisu potirali nacionalnost, a litijasi i to zele.

    11
    57
    1. NikšićGolijaKiM komentariše

     Niko tebi nije protjerao nacionalnost, ali tvoja nacionalnost je zasnovana na imenu zemlje u kojoj živiš a moja nacionalnos se temelji na narodu kojem pripadam. Svaki čovjek koji živi u CG za sebe može da kaže da je Crnogorac pa i ako mu je otac iz afrike npr a rodio se ovdje, toliko o tome na šta se temelji tvoja nacija. Nego mi reci; kojem su narodu pripadali tvoji preci koji su dali onom predjelu, ime Crna Gora , odakle se posle to ime proširilo i na Staru Hercegovinu, Boku, i 7 Brda kad su se ujedinili svi SRBI i srpske teritorije da bi bili jači tako nego pojedinačno što su bili?
     Tako da su svi u novu CG unijeli svoje crkve SRPSKE, svoju zemlju SRPSKU, svoje pismo SRPSKO, i stvorili ovu ovakvu sadašnju državu. A ako o tome ništa ne znaš, znači da ne znaš ni ko si, a ni od koga to ime Crnogorsko vučeš i šta znači to ime Crnogorac a šta to znači NARODNOST i pripadnost nekom narodu?!
     Nemate pojma vi šta ćete.
     Vama je izgovor i prije bio da ste sa DPS-om samo zbog države, pa ste sa njima krali, ubijali, otimali… i na šta ste doveli zemlju od 600 hilj. stanovnika. na platu od 200-300 e , a zemlja leži na moru, planine, jezera, rijeke, rude… sve ste to opljačkali i trpali u džepove DPS-a a narodu ste dali kura* , i ako ste tako čuvali državu, što nijeste izlazili na ulice da je*ete maj*u DPS-u što nas pljačka 30 god. ?!!! Ne , nijeste izašli na ulice jer vas je bolio ku*ac za državu?!!! E to ste vi, lažne patriote, goliranti, poltrončine,ljuboguzci itd.
     I jebe mi se kako se ko zove u zemlji i kom narodu pripada, ne smeta mi niko, ali neće VIŠE NIKO DA NAMA SRBIMA ODUZIMA OSNOVNA PRAVA i PRAVA NA RAVNOPRAVNOST i UZAPOŠLjAVANJE kao svi ostali što su mogli osim SRBA!!!!
     NE MOŽE TO VIŠE pa i po cijenu da uzimamo oružje, NEMA VIŠE DPS-a nazad i tačka!!!
     Vi kako god hoćete, zabolje nas ku*ac, ali vjerujte dosta je vašeg ustašluka i pjevanja da ćete vi nekog da tjerate, koljete, ubijate… što mi nikada na litijama zapjevali nijesmo osim pjesma o KiM i pjevaćmo ih dok smo živi!!!
     Tako druže, ne braniš ti ovu državu od nas, već ti braniš lupeže, ubice, kradljivce i BAGRU SMRDLjIVU!!!
     I aj sad , idi svojim putem, ti svojim ja svojim i jednog dana preko nišana da se gledamo , eto to vi priželjkujete i očekujete!
     Ali ok, ispunićemo vam želju samo vi tako nastavite!!!!

     47
     10
     1. Stremljenje komentariše

      Nije bolest sve sto boli. Prema tvojo logici svi Romanski narodi bi trebali da su u jednoj drzavi, da svi Germani budu u Njemackoj, itd. Ja ko dijeli moju DNK gavnecu gledati nikad preko nisana, iako ste nam svilene gajtane spremili i hocete da nas posrbljavate. Sto se tice plata iste su kao Srbiji, i to samo zbog djavolje korone, tako da mi nemoj od Srbije praviti Svajcarsku. Ako ne umijes da napravis pare posteno, zao mi je nauci neki zanat umjesto sto prosipas istoriju iz crkvenih zitija. Mozes da predjes i u budizam, dobro je za zivce.

      7
      32
     2. NikšićGolijaKiM komentariše

      @Stremljenje
      Pušti ti Romnske narode nego odgovori ti koji je to narod dao ime Crnoj Gori i koji je to narod stvorio Crnu Goru, ostalo o peridu Rimu i Zapadnom i Istočnom Rimu sad tema nije , ne ubacajte kako vam đe šta odgovara da bi ste se sakrili s početka hrišćanstva i ranije!
      Zabolje me ona stvar kolike su u SRB plate, daboga im bile 100 hilj mjesečno, mene zanima CG i plate u CG i vašemobećavanju Monte Karla za ovo šake od 60 hilj. ljudi. Pa jedna jača fabrika iz japana bi hranila čitavu Crnu Goru a mi koji imamo zemlju i rsurse ko malo ko ođe tavorimo pod ROBOVLASNIČKIM zakonima DPS-a ( oni bogati a narod siromašan)!
      A onda ne znate kako da se vratite na prijesto i da dalje kradete pa ste udarili po rebrenici i šta je Srebrenica dali genocid ili zločin. Je*o vas ĐUKAJ SVE REDOM!!!
      Pa onda širite laži kako su SRBI prijetnje u CG ?! FUKSE LAŽLjIVE!!! Da, prijetnja su SRBI, ali ne nijednom nardu u CG – kao vi što pjevate kako ćete da; koljete, ubujate. ćerate… mi to nikad zapjevali nijesmo za bilo koga— ali da, SRBI SU PRIJETNJA DPS ubicama i lupežžima jer jedino su im SRBI prijetnja i da se očisti ova zemlja od FUKARE- UBICA i LUPEŽA- zato su vama SRBI prijetnja a ne za to što želite prikazati na šta as je naučio DPS još kad ste švarali po džamijama u Pljevljima pa zamisli, policija pored kamera ne može da nađe te počinioce ?!!!
      NEĆE VAS ZATVORA SPASITI NI SATANA kojoj ste se priklobili – LUPEŽČINE i UBICE svog naroda!!!

      39
      8
    2. Ja komentariše

     Aj tebi stremljenje jebem jebem sestru jebem sve

     2
     2
   2. Nemanja komentariše

    @niksicGolija
    Nemoj ovako pisati, pisi sto zelis ali u laksoj i ljepsoj formi, da i drugi nesto nauce. Ja nisam umijo pisati komentare, ali citajuci druge, nesto sam sada nauci a da nijednu osobu ne uvrijedim ili bilo sta drugo.
    Prvo dijete je prelijepo, ( nema ruzne djece)ne stoji tebi na ledja, nego na vrata od auta, niko ga ne vrijedja i pokazuje svoje opredijeljenje i nevidim nista lose u ovome.
    Dacu ti jedan savjet, sve sto zelis izkazi svoje zelje na izborima, civilizovano i kulturno, ali komentarisati ovake gluposti, nista neces postici, jedino sebe uvlaciti u duboke probleme, bolest, nervozu kod porodice, a to nije vrijedno nicega.

    13
    35
    1. NikšićGolijaKiM komentariše

     @Nemanja
     Sprdašli se ti to druže samnom? Ko priča o bilo čijoj ljepoti osim o finansiranju svoje ćerke pa ćer mora da izađe da brine o egzistenciji tate DA BI KRAO i OTIMAO za nju dok ostla đeca ljeba nemaju po CG?!!!
     O čemu ti to druže?!!
     Kome ti te fore o nečijoj ljepoti i to da je svako dijete lijepo?!!!
     Naravno da je svako dijete lijepo i lijepa su ona djeca od 5-10 godina koja su svaki dan plakala kad im otac dođe kući isprebijan od strane TOG MAJMUNA VELjOVIĆA i njegove ekipe, pa vas je blio ku*ac za tu djecu, a i ona su lijepa a nemaju ni za knjige i tašnu, a ova vaša što se pentra po po autima troši koliko joj je ćef i zato izlazi na ulicu da BI IMALA JOŠ VIŠE, dok druga đeca za ljeba nemaju!!!
     NEMOJTE MI SAMO VI LUPEŽI OĐE MORALISATI o ljepoti đece , a mnogoj đeci ste živote zagorčavali!!!
     Zato vam je bolje da se primirite dok vam je vrijeme, pa taj VELjOOKI, TO GOVNO LjUDSKO, da vam se ne bi vratilo !!!

     37
     9
     1. Nemanja komentariše

      @niksicGolija
      Meni je Vas zao.
      Vi zivite sa Vasim mislima u kameno doba i nijednu rijec nijeste napisali za bolje sjutra, za dobrobit svih gradjana. Necu dozvoliti sebi da komentarisem sa Vama jer ste vi osoba u duzno moje izvinjenje za Neuropsihijatrisko odeljenje i tu je znak pitanja??dali Vam se moze pomoci, jer mrznja Vam je usla u kosti, a pitajte sebe zbog cega ste ovaki? Ja cu Vam napisati.
      Vi ste jedna nesposobna osoba, jaka na tastaturi sa laznim imenom i ceka da Vam drugi da, dabi bili ispunjeni i sto je najgore neradujete se tudjoj Sreci a toj bolesti spasa nema, na zalost. Sve naljepse prijatelju snadom da ce Vam Bog vratiti pamet.

      10
      31
     2. NikšićGolijaKiM komentariše

      @Nemanja
      Haaahahahaha, kako si ti meni miješan.
      Pa ako je ko oe pisao o činjenicama i razlozima zbog čega ne idemo naprijed to sam bio ja dok nijeste počeli sa vašim ustaškim pjesmama o ; klanju, ubijanju, protjerivanju i to da ćete nas stići i u SRBIJI sa kamom vašom?!
      Ne prebacaj lopticu u naše dvorište za vaše nesojstvo i podmuklost druže.
      Ti da mi kažeš ko je kakva osoba- služiš se nekim podmetanjima ( a to je DPS škola) kažeš meni nešto o vrijeđanju djece i ljepoti nekoj đe ja ništa nijesam spomenuo osim da joj je tata LUPEŽ i FUKARA da ti bude lakše druže!
      A to da sam ja nesposoban, pa izvini, krao nijesam kao vi, nijesam ni špijao kao vi, nijesam ni ljubio prkno nekome kao vi, da bi bio uspješan… ali ponovo imam SASVIM DOVOLjNO da živim kako hoću, ali mnogi nemaju ni za osnovne potrebe… a neko ko je stvorio na pošteno bilo da je radio van CG to je lična stvar… ali niti sam krao, niti špijap, niti ljubio kome guzicu kao vi da bi došli do one riječi koju vi koristite ( snašao se) DA, snašao se kao luboguz DPS-a to je vama snalaženje. Smiješan si druže.
      Što se tiče DPS-a – njih mrzim i očima ih viđeti ne mogu i naravno a se zalažem da NIKAD iz ZATVORA NE IZAĐU – te ubice, lupeži, fukara, nesoji, gnjide, fukse… zaslužuju da ne uzlaze iza rešetaka.
      Najviše zbog toga što su spremni da izazovu RAT samo da bi zaštitili svoje gu*ice dok bi ostai ginuli zbog njih i očuvanja njohovog “kraljevstva” CRNE GORE, jer je CG njima luka odakle mogu da rade šta hoće i da rastraju drogu, oružje… ubijaju, zatvaraju, maltretiraju… koga hoće… e zato su oni spremni RAT da izazovu jer štite svoju gu*icu jer znaju da moraju biti iza REŠETAKA !
      Da, njih mrzim, očima ih viđeti ne mogu jer su moju zemlju pretvotili u privatno njihovo vlasništvo a sve slobodne ljude pretvotili u ROBOVE, a ti si jedan od njih, njihov ROB , koliko god ti to pokušao negirati, TI SI ROB a oni tvoji ROBOVLASNICI.
      Pa zato druže zapitaj se ko ođe koga može da žali i da kaže – MENE JE TEBE ZAISTA ŽAO . Jadni tvoj mozak poltronski.

      28
      6
  2. Nahija komentariše

   JELI OVO KĆERKA ONOGA TRRTTTT?

   37
   2
  3. Prle komentariše

   Poljubi ti onu pederčinu Miraša u guzicu kretenčino!

   11
   2
  4. Bajo net komentariše

   A sto je grdna majko mila!
   Samo setajte opozicijo…

   4
   6
  5. Milan komentariše

   Junacki krijete tablice da vam ne mogu pissti kazne. To vas je “savjetnik”naucio. Dzaba se koprcatr,suvise vad je malo.

   10
   4
  6. e komentariše

   tata , zovi segeja

   8
   2
 2. tako stoje stvari komentariše

  Jbg…nije lako sa konja na magarca.
  Do juče štićena VIP ličnost, danas niko i ništa.
  Kada neki Komita kaže – volim Crnu Goru, to u prevodu sa crnogorskog na srpski znači, volim svoje privilegije.
  Na Crnogorskom rečeno – branićemo Crnu Goru -na srpski prevedeno znači – branićemo naše privilegije i napljačkano bogastvo.

  62
  7
 3. Ivi komentariše

  Puklo preduzeće šverc komerc.

  48
  6
 4. Kontra revolucija komentariše

  Šaka jada !.
  Ksko policija ne zaustavi taj Audi bez tablica ili prekrivenim tablicama ?.
  Valjda spavaju, Siesta ?.

  41
  6
 5. Stefan komentariše

  Branitelji funkcija i nelegalno stečene imovine se okupili da bi sačuvali sve to.

  29
  2
 6. Maršal komentariše

  Veljovicu da Bogda Ti Šiptari cerku jebali

  20
  5
  1. Vladimir.P komentariše

   Ovaj debil stremljrnje koji je alijas traktorce i da ne Abraham, stalno potencira da mu je Milo dao naciju je ustasko kopile.Samo oni mogu da brane milive kriminalce i da pjevaju ustaske pjesme .

   2
   1
 7. Rastko komentariše

  Samo ti gaji lažnu nadu u opstanak tvojih na vlast u Crnoj Gori.Uskoro se vraćamo JAČI nego IKAD!E VIVA PRESIDENTE MILO!!!!

  4
  26
 8. bajo. komentariše

  Veoma delikatna situacija.Nista necu reci nego samo da su ovo isti oni (rukovodioci ) koji su bili onog 14 januara i kad jebomba bacena medju policijom. Tesko je vjerovati da nemaju na umu istu stvar i sada. Ako se ovaj cirkus ne zaustavi slijedi scenario slican drzavnom udaru. Dps je krenuo u obracun sa legalnom vlascu. Taman i neka obore ovu vladu neznalica .

  21
  1
 9. Prle komentariše

  Poljubi ti onu pederčinu Miraša u guzicu kretenčino!

  9
  2
 10. The shining komentariše

  U slucaju bilo kakve nevolje u cg, jedini saveznici crnogorcima su srbi. Zbog istog porijekla jezika i vjere. SVI drugi bi da rasparcaju crnu goru i uniste pravoslavno stanovnistvo. To je fakat. Manjine su uz mila jer Milo je dosta dobro uspio da unisti i opljacka cg. A komite su glupaci i interesdzije najobicnije

  13
  3
 11. Saša komentariše

  Nema familije da nema nekog četnika i partizana u prošlosti. Žalosno je što su pobijeni većina jer ih je neki komšija kao danas ,, markirao,, kao četnika ili partizana.

 12. Samuela CH komentariše

  Premijeru, cini mi se kad ti bude tijesno od komita bice da kumis DF da te spasavaju i tada neces govoriti da ce ti umanjiti reputaciju. Ambasade te nece ni poznati. Ko radi protiv svojeg naroda, taj je izdajnik.

  15
  3
 13. Jovana komentariše

  Nemaju srama! PatriJote.

  4
  4
 14. akvarius komentariše

  NA POTEZU JE MINISTARKA

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.