Mediji traže od UEFA da ispita Stankovićevo grljenje sa navijačima Intera

0

 Dejan Stanković je kao igrač ostavio neizbrisiv trag u najčuvenijoj generaciji Intera koja se okitila popularnom Tripletom. U slavnom milanskom klubu je proveo devet i po godina i za to vrijeme upisao 326 utakmica i 42 gola, osvojivši usput čak 15 trofeja.

Razumljivo je onda i što su mu navijači Intera priredili prijateljski doček po dolasku Crvene zvezde u Milanu. Nekolicina Interovih ultrasa je dočekala Stankovića ispred hotela Šeratona uz pjesme, bakljadu i poruku na ćirilici: ,,Dobrodošao Dejane, tvoji ljudi te pozdravljaju”.

Međutim nekolicina lokalnih medija naklonjenih klubu Milanu poput Planete Milan, Sempre Milana ili Milan Newsa su u svemu tome pronašli problem. Danas su u pomenutim medijima objavljeni članci u kojima se od UEFA traži da preispita ponašanje Zvezdinog trenera jer je prekršio anti-Covid protokol koji nalaže da učesnici utakmica ne smiju da budu u kontaktu sa ljudima iz spoljnog sveta. Stankoviću se zamjera što se grlio sa navijačima Intera i što pride nije nosio masku pa je tim navodno ugrozio sopstveno zdravlje, ali i igrača Zvezde i Milana.

(Mozzartsport)

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.