Mateus prognozirao rezultate osmine finala EP: Njemačka pobjeđuje Dansku 2:0, a evo ko još prolazi

0

Legenda njemačkog fudbala Lotar Mateus prognozirao je rezultate utakmica osmine finala Evropskog prvenstva koje se održava u njegovoj zemlji.

Mateus je u kolumni za „Bild“ dao detaljnu prognozu svake utakmice.

On i dalje vjeruje da će Njemačka osvojiti turnir.

„Da bi se osvojio turnir, moraju da se eliminišu najteži timovi kako god da okrenete. Imamo kvalitet, što je zadatak teži, to je veća koncentracija“, naveo je Mateus.

Prema njegovom mišljenju, Njemačka će u osmini finala pobijediti Dansku sa 2:0.

„Kažem da će Nemačka pobijediti, ne kao patriota, već kao ekspert. Danska će biti kompaktna, kao što je bila i Švajcarska u remiju (1:1). Julijan Nagelsman će iz tog meča izvući zaključke. Bez obzira kako bude postavio tim ofanzivno, imaćemo neophodnu kreativnost i alternative u smislu personala i taktike, u zavisnosti od toka utakmice. I izmjene u odbrani me ne brinu. Nisam mnogo vidio od ofanzive Danske do sada“, poručio je Mateus.

Kada su u pitanju ostali duelu osmine finala, Njemac je na sledeći način prognozirao rezultate: Švajcarska – Italija 0:1, Engleska – Slovačka 2:0, Španija – Gruzija 3:0, Francuska – Belgija 3:2 (poslije produžetaka), Portugal – Slovenija 2:0, Rumunija – Holandija 1:3, Austrija – Turska 2:1.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.