Maske padaju: Đukanović se direktno miješa u unutrašnje stvari Srbije, ne interesuje ga status Crnogoraca na Kosovu!

4

Predsjednik Crne Gore preko Tvitera nastavio je da se miješa, ničim izazvan, u unutrašnje stvari Srbije. On je, bez ikakvog povoda, dok se narod bori proriv korona virusa, objavio da je imao sadržajan razgovor sa Miroslavom Lajčakom, specijalnim predstavnikom EU za dijalog između Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja na Zapadnom Balkanu.

Razgovarati sa Lajčakom, o Kosovu i Metohiji, u ovom momentu je direktno miješanje u unutrašnje stvari Srbije. Takođe, očigledno se Đukanović u tom razgovoru, jer to nije objavljeno, nije osvrnuo na status crnogorske zajednice na KiM, koja je u diskriminisana.

Očigledno, Đukanoviću je važnije da se miješa u unutrašnje stvari Srbije, koju optužuje da se navodno miješa u odnose u Crnoj Gori, što mu služi za skretanje sa problema koje ima u svojoj državi.

Ako ga baš interesuje status Kosova, nelogično je da ga ne interesuje status svojih sunarodnika, već ga interesuje visoka politika i prebacanje žarišta problema na Srbiju.

„Crna Gora nastavlja da bude konstruktivan faktor i podržaće dijalog i punu misiju specijalnog predstavnika Miroslava Lajčaka“, poručio je Đukanović.

4 Comments
 1. Prle komentariše

  Zadnji trzaji a onda krah!

  17
  2
 2. Kafanski filozorf komentariše

  Ulizica ljigavi!.
  Samo da skrene paznju , svoje nesposobnosti u vladi Crne Gore!.

  20
  2
 3. M P komentariše

  SUDBINA EVROPSKE UNIJE I MILA DJUKANOVICA JE ISTA , DOSAO IM JE KRAJ.

  15
  2
 4. Vlajko komentariše

  Podsjetio Lajčeka kako je islo sa referendumom pa da se nađe kosovarima,a oni će to znati cijeniti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.