Marović: URA i Demokrate “pozajmljuju” program od naše koalicije

0

Kandidat za odbornika Marija Marović kazala je da koalicija “Sve za moj grad!” ima ubjedljivo najbolji program za Podgoricu, i to je već ogromna prednost u odnosu na političku konkurenciju.
“Moramo istaći da naš program nailazi na sjajan prijem kod Podgoričana, što smo i očekivali jer je on upravo rađen u dogovoru sa gradjanima, uz uvažavanje njihovih sugestija i potreba. Shodno tome, jedna od uporisnih tačaka u našem planu za Glavni grad je izgradnja Gradske bolnice. Međutim, danas smo vidjeli da je tu tačku iz našeg programa, kao svoju, u javnost plasirao nosilac liste koalicije URA-Demokrate. Nama svakako nije krivo što su iz koalicije URA-Demokrate pozajmili dijelove našeg programa, jer su se tako vratili na realne probleme Podgoričana, što je svakako pomak u odnosu na zoološki vrt ili tramvaje.
Očekujemo narednih dana da iz URA -Demokrate “pozajme” još neki dio našeg programa, na primjer o izgradnji druge gimnazije, što bi takođe bio korak naprijed kad se imaju u vidu nonsensi koje smo gledali od njih u ovoj kampanji, kazala je ona.
Krađa programa koalicije DF-SNP “Sve za moj grad!” od strane drugih partija, kako dodaje, samo potvrđuje da smo na pravom putu, i da i naša konkurencija priznaje njegov kvalitet.
“Takođe, drago nam je što je javnost, makar i kroz ovo “pozajmljivanje” programa imala priliku da vidi ko je nosilac liste ove koalicije za izbore u Podgorici. Većina građana misli da su to Dritan Abazović, Aleksa Bečić ili Nedjeljko Rudović, koji su nosioca, iz nekog razloga, sakrili od kamera i fotoaparata, navodi Marović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.