Marković uhapšen zbog pištolja i tri metka: Htio da ubije Kuzmana?

0

Kotorska policija je, preduzimajući preventivne aktivnosti na području Opštine Kotor, juče spriječila izvršenje teškog krivično djelo iz oblasti delikata protiv života i tijela

Kotorska policija je, preduzimajući preventivne aktivnosti na području Opštine Kotor, juče spriječila izvršenje teškog krivično djelo iz oblasti delikata protiv života i tijela. Uhapšen je, prema nezvaničnim saznanjima portala Dan, Mirko Marković, a navodno je meta napada bio Danilo Kuzman.

– Juče oko 13.45 časova u mjestu Sveta Vrača, pripadnici policije su preduzimali službene mjere i radnje iz svojih nadležnosti, kojom prilikom su u trenutku dok su se kretali službenim motornim vozilom, uočili dvije nepoznate osobe kako stoje na ulici i da jedna od njih u ruci pištolj. Brzom reakcijom policijskih službenika od M.M. (37) iz Kotora oduzet je pištolj marke „Bereta 92 FS“ kalibra 9 mm, u kojem su se nalazila tri metka od kojih je jedan bio u cijevi. M.M. je na ovaj način izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu D.K. a efikasnim djelovanjem policije spriječeno je eventualno izvršenje težeg krivičnog djela – saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se M.M. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i krvično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

– Jedna osoba je lišena slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija- rečeno je iz policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.