Marković: Svaki pokušaj destrukcije i destabilizacije će biti sankcionisan

7

Premijer Duško Marković poručio je danas da su svi pokušaji i nasrtaji ugrožavanja mira, stabilnosti, a posebno nezavisnosti Crne Gore uzaludni i da će biti sankcionisani.

“Uzaludni su nasrtaji, namjerno kažem nasrtaji, ne pokušaji, jer su pokušaji blaga riječ za sve ono sa čim smo se suočavali 1997. i 1998, 1999. i 2000, pa 2006. i 2016”, kazao je Marković odgovarajući na pitanje poslanika DPS-a Dragutina Papovića kakav je odgovor Vlade na sve češće pokušaje spoljnih i unutrašnjih političkih činilaca da ugroze mir, stabilnost, nezavisnost, demokratiju i građansko društvo Crne Gore .

On je dodao da ti pokušaji nijesu ništa češći sada, oni su sada vidljiviji jer su, kako je naveo, odraz panike, nervoze “jer uspjeh naše politike leži u razvoju demokratskim standardima čemu su oni odavno okrenuli leđa jer Crna Gora na globalnoj sceni nije više sama niti sama sebi prepuštena”.

“Svaki pokušaj destrukcije i destabilizacije biće sankcionisan u skladu sa Ustavom i zakonom odlučno i efikasno jer Crna Gora nije ono što je bila prije deset ili 20 godina”, kazao je Marković i dodao da odluke Vlade nijesu odluke ni protiv koga, kao što nije ni odluka o otvaranju granica.

7 Comments
 1. Steve komentariše

  Markovic nema “gevikte” pa mu je preostalo da provocira i da se krije iza “saveznika” koji ga tretiraju kao papirni tanjir.
  Srećom ima selektivnu memoriju pa je zaboravijo Trampovo odgurivanje i komentare o Crnogorskoj administraciji.

  10
  1
 2. crnoorac komentariše

  Markovic, pas cuvar prve i druge familije…ojha za kucka dzibe

 3. Kafanski filozof komentariše

  Toko su svi diktatori i njegove fukare
  ( Markovic) pred kraj govorili !.
  I sta se desilo?.
  Smrt ili bezanija!.
  Markovicu, pakuj kofere i ne zaboravi onog znojavog i ljigavog da povedes sa sobom!.

 4. Traktorist komentariše

  Pendrečit + novčane kazne , premijeru čuvaj nam NEZAVISNU CG

 5. dajo komentariše

  Znas li ti ista osim da prijetis?Ebo te ovaj Traktorista …

  1. Traktorist komentariše

   A nemoj dajo tako ti sv save, nemo da si taki, daj neku dobru rospiju iz srbiju da je dasa provoza ili da mi onaj picousti musliju poduva 😂😂😂

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.