Marković: Kao što smo obnovili nezavisnost, sačuvaćemo i crkvu

2

U Bijelom Polju održana je izborna konferencija na kojoj je govorio i zamjenik predsjednika DPS-a Duško Marković.

U svom uvodnom govoru on je naglasio da su partijsko jedinstvo i sinergija garancija novih pobjeda, saopšteno je iz partije.

“Ponosan sam na partijsko jedinstvo i sinergiju koju smo uspjeli da ostvarimo. Na tome sam vam zahvalan i to ponaosob svakom članu i aktivisti“, istakao je Marković u svom obraćanju delegatima.

Osvrnuo se i na aktuelne događaje:

“Kao što smo nezavisnost obnovili na temelju zakona i demokratije, kao što državu uređujemo kako nalažu najviši međunarodni standardi, tako i svoje crkve i manastire štitimo – po slovu zakona. Naše pravo, da stvari u svojoj kući uređujemo po mjeri naših potreba, nailazi na otpore i opstrukcije“.

2 Comments
  1. mina komentariše

    Koje su to vase potrebe u odnosu na srpske hramove,kad ste vi nevjernici.Vi vjerujete samo u novac i zaboravite na otimanje crkava,jer vam je to nemoguca misija.Sve drugo ste poharali u tranziciji drustvene imovine,ostale su jos crkve,e pa dosta ga je bilo.Ne samo sto cete vratiti sve sto ste pokrali,nego cete odgovarati i za skandaloznu atrisrpsku kampanju,sa izmjenu istorijskog koda Crne Gore i jos mnogih nepocinstava koje ste izvrsil u ovih tri decenije vaseg vladanja.I sto je najgore,nelegitimno ste dosli na vlast ,kradjom izbora i sve ste nam ovo napravili.Vi se pozivate na zakone,a niko od vas ne odgovara zbog njihove zloupotrebe,u kontinuitetu.

  2. istina komentariše

    Uredjivaces ti radijatore uskoro, kao sto si ih skidao iz stanova na pocetku karijere,…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.