Marija Obradović (SNS): Suština borbe Obradovića i Đilasa je novac

0

Dragan Đilas i Boško Obradović treba da pogledaju Pavla Cvejića u oči i objasne njegovim mladim godinama suštinu njihove borbe – lov na novac! To u intervjuu za “Blic” kaže potpredsjednica SNS i predsjednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije Marija Obradović.

Smatra i da radikalizacija protesta neće ubrzati raspisivanje parlamentarnih izbora, da će sve biti nastavljeno uobičajenim tempom, ali i naglašava da će nasilje, posle svih upozorenja i najava koje su upućena organizatorima protesta, biti strogo sankcionisano.

Kako gledate na upad opozicionih lidera na RTS, unošenje testere i rušenje ograde Predsjedništva?

– Da je SNS to radio dok smo bili u opoziciji, i dan danas bi nas držali iza rešetaka. Naši opozicioni skupovi bili su školski primjer mirnih, demokratskih gigantskih protesta sa ozbiljnim političkim programom. Zaprepašćena sam koliko su puni bijesa, agresije i želje za uništavanjem, posebno Obradović, Đilas i Jeremić, ali me iznenadila naivnost ostalih ljudi koji su nesvjesno bili dio te predstave, a krenuli za njima bez razmišljanja o posledicama takvog ponašanja. Zašto su dozvolili sebi da ih zloupotrijebi Boško Obradović? Bojana Maljević je “linčovana” na društvenim mrežama jer se usudila da kaže da misli drugačije od tzv. lidera opozicije. Izgleda da je Đilas zabranio slobodu mišljenja u redovima opozicije, ali nisu sve svoje obavijestili o tome.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.