Mandić: Srpski narod da bude solidaran, jer samo složni možemo pobijediti

1

U ovom teškom i složenom trenutku, najvažnije je da čitav srpski narod bude solidaran, jedinstven i odlučan u odbrani one vrijednosti koja nas čini -narodom. Nema tu mnogo filozofije- najveće i najteže bitke dobijali smo samo kad smo bili jedinstveni, a ta potreba za slogom je sad najpotrebnija, kad je još jednom ugrožen srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini, ocijenio je Andrija Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije.

“Teroristi iz OVK, koji danas izigravaju političare i “državnike”, odavno su zacrtali da je njihov cilj brisanje srpskog naroda sa njegovih vjekovnih ognjišta, ali i nama treba da bude vrhovni cilj da po svaku cijenu sačuvamo naš narod i svetinje. Popuštali smo decenijama i velikim silama, kao i onima iz regiona koji su, služeći velikima, pokušavali da sakriju svoje komplekse i koliko su mali i beznačajni, ali štetni za srpski narod. Kao i generacije iza nas, i mi moramo biti spremni na mnoga iskušenja koja se javljaju kada treba stati u odbranu slobode, časti i naroda, rekao je Mandić.

Siguran je da je i u Crnoj Gori, koja se suočava sa duhovnim i moralnim poniženjima od strane izdajničkog separatističkog režima koji je priznao lažnu državu Kosovo, većina onih kojima su obraz i čast iznad svega i koji su vaspitani na kosovskom mitu kao jednom od temelja našeg identiteta i borbe za slobodu.

1 Comment
  1. zecijasapica komentariše

    To mit ti je višak… na Kosovskoj priči, ne mitu

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.