Mandić pozvao svu opoziciju i NVO sektor na protest: Vrijeme je da ovaj mali grad postane veliki kao Pariz!

Mandić pozvao svu opoziciju i NVO sektor na protest: Vrijeme je da ovaj mali grad postane veliki kao Pariz!

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić pozvao je večeras sve opozicione partije i NVO sektor da se okupe sjutra ispred Skupštine povodom hapšenja Nebojše Medojevića i planiranje istog scenarija za Milana Kneževića.

“Počinjemo borbu za oslobađanje Crne Gore. Nebojša Medojević je otet, Milan Knežević je to izbjegao. Pokušali smo da dođemo do dijaloga sa onima koje kontroliše mafija, ali oni to ne žele. Zato smo pozvali narod na okupljanje, da snagom naroda promijenimo ovo čudo koje nas je zadesilo. Počinjemo sa veoma ozbiljnom akcijom. Zahvaljujem se Ujedinjenoj Crnoj Gori i njihovim poslanicima, pozivamo sve ostale da se priključe narodu, rekao je Mandić okupljenima na platou preko puta Skupštine.

Najavio je da će nabaviti i žute prsluke, kakve nose okupljeni na demonstracijama u Parizu.


“Učinićemo da ovaj mali grad postane veliki kao Pariz. Pozivamo mafiju i jadne i žalosne sudije, da se dozivu pameti. Mi nećemo sukobe, hoćemo da se dogovorimo. Neko je odlučio da istjera DF iz Skupštine i to moramo javno da kažemo.
Sve što budemo radili, radićemo u dogovoru sa Medojevićem i Kneževićem.
Pozivamo da sjutra bude ovdje poštena i siromašna Crna Gora koja želi promjene. I radnici Radoja Dakića i KAP-a i majke kojima su uskrećena prava. Ovo je jedan od onih momenata da se mijenja Crna Gora. Pozivamo sve opozicione stranke i NVO, da ne bude da ih nijesmo pozvali, poručio je Mandić.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *