Mandić odgovorio DPS-u: Da li vas je Srbija smetala da nabavite vakcine?

41

Niko nije smetao ni branio DPS-ovoj Vladi da obezbijedi vakcine za građane i zbog toga su oni poslednja adresa koja može bilo koga da kritikuje vezano za borbu protiv korone, poručio je predsjednik NSD-a i  jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

On je istakao da on nije predsjednik Vlade, ni državni funkcioner da bu mi se partija Mila Đukanovića obraćala na ovakav način.  Mandić je upitao bivšu vlast da li im je Srbija smetala da pravovremeno nabave vakcine u borbi protiv korona virusa.

– Veoma sam ponosan ako su razgovori koje sam vodio otkad je Srbija nabavila prve vakcine, i moje pismo upućeno početkom februara predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pomogli da naši zdravstveni radnici, heroji borbe protiv korone, dobiju mogućnost da budu zaštićeni. Ne samo oni, nego i njihove porodice koje su podjednako izložene riziku kao i oni. Vjerujem da će ova prva pošiljka biti upotrebljena za njihovu zaštitu i ako, recimo, Vlada Crne Gore uskoro ne nabavi veću količinu vakcina, ja sam siguran da će Srbija ponovo pomoći Crnoj Gori- poručio je Mandić.

Mandić je napomenuo da nisu ni drugi u vlasti, što su došli nakon njih, sprečavani da taj posao urade bolje i nabave vakcine za stanovništvo Crne Gore.

 

 

 

 

 

 

 

 

41 Comments
 1. Marko komentariše

  Jasno je, Andrija, da im niko nije smetao da to urade, jednostavno nisu htjeli ili nisu umjeli. Vama hvala na trudu koji ste uložili da vakcine stignu u Crnu Goru!

  22
  3
  1. Jana komentariše

   Andrija je dobar čovjek. To je dokazao mnogo puta.

   23
   3
  2. Kosta komentariše

   Andrija im je uvijek bio trn u oku. Zašto? Zato što se uvijek časno i pošteno borio. A oni ne znaju šta su čast i poštenje.

   22
   3
 2. Nevena komentariše

  Dpsu je uvijek neko drugi kriv. Verovatno je i neko drugi krao silni novac, a oni došli na gotovu štetu. Mandiću, za sve ste u pravu!

  21
 3. Jovana komentariše

  Bivša Vlada je mogla da nabavi vakcine i da ih makar po nečemu dobrom pamtimo, ali nisu bili sposobni za to. Andrija je uvijek radio i radiće u korist naroda Crne Gore!

  19
  2
 4. Janko komentariše

  Nije im Srbija smetala, ali su oni bili nesposobni da nabave vakcine. Najteže je priznati!

  18
  1
  1. Milica komentariše

   Oni uvijek traze krivca u drugima, a jedini krivci su oni! Samo su punili dzepove a za narod ih nije bilo briga!

   15
   1
   1. Q komentariše

    Bila je neka Milica te zakljucavala bogate djedove u stan pa,trazila po 20.000 zato oprez od Milica😂sala ti si NASA Srpkinja jedino Meda ne volis ,i advokata mu. Zasto? Taj si komentar jutros dala

 5. Danka komentariše

  Andrija, tebi svaka čast što si učestvovao u nabavci vakcina za sve građane Crne Gore!

  13
  2
 6. Hana komentariše

  Andrijina riječ se cijeni kod srpskog naroda. Hvala ti na nesebičnoj borbi kroz cijelu tvoju karijeru!

  15
  1
 7. Milos komentariše

  Sve tacno Mandicu! Niko im nije smetao, nego nisu bili sposobni za to, prioriteti su im bili drugaciji i samo u licnom interesu….

  15
  1. Dobrilo komentariše

   Prioriteti im se , za razliku od političkih potreba, nikad nisu mijenjali, a to su lično bogaćenje, distribucija duvana, droga i slično,sve u cilju bogaćenja. A sposobni jesu, za tren babave brod droge, a to je kudikamo teže , nego legalno kupiti vakcine!

 8. Milena komentariše

  Mrznja prema Srbiji ih pojede…zato im je ona kriva za sve, truju ovaj narod da mrzi sebi najblize, jako lose…sada ocekujemo mnogo bolje odnose sa Srbijom, a za to ce se postarati nova vlada nadamo se!

  14
 9. Niksicanin komentariše

  Apsolutno si upravu Andrija. Niko im nije smetao da ugovore i naabave vakcine. Ali je sprešnije da Selma Hrappvić dopuni kolekciju torbica od zdravlja građana

  12
 10. Bogdan komentariše

  Zivi se pojedose sto ni nisu mogli koliko dugo nabaviti vakcine a Andrija ih rijesio za 24h…ali za razliku od njih, koji su samo gledali sebe, Andrija uvijek radi u korist naroda!

  12
  3
  1. Gabrijela komentariše

   Andrija, odlično rečeno.

   11
   2
 11. Filip komentariše

  Nisu imali kad da nabave vakcine. A svakog dana se očekivalo da krene nabavka vakcina. Korona ih je zatekla nespremne. Nesposobnjakovići!

  9
  1
 12. Sofija komentariše

  Bravo Mandicu! Sve tacno receno, nesposobni su bili za bilo sta da urade kako treba!

  9
  2
 13. Goca komentariše

  Andrija, bravo! Dobro si im odgovorio!

  8
  2
 14. Andjela komentariše

  Uvijek je njima neko drugi kriv, ali svjesni su oni poraza sad pa se samo koprcaju!

  6
  1
 15. Pero komentariše

  Oni su pare od vakcina stavili u džep. Kako jedna stvar da prođe bez njihovog lopovluka?

  9
  1
 16. Nikola komentariše

  Dobro se trese u dps-u, ali kako kazu…ko gubi ima pravo da se ljuti! Uskoro su oni samo jedna ruzna proslost!

  8
  1
 17. Darko komentariše

  A muka je sad kod njih velika što su prve vakcine iz Srbije i što je u njihovoj nabavci učestvovao Andrija Mandić. Pocrkaše.

  1. t-rex komentariše

   Muka je i Krivokapica.

 18. Sasa komentariše

  Svaka cast Andriji sto je pokazao jos jednom kako se stvari efikasno resavaju i sta znaci prijateljstvo sa Srbijom! A prosla vlada samo kritikuje iz bijesa, sto su oni bili nesposobni za to…samo su uptopastili ovu drzavu!

 19. Mitar komentariše

  Niko im nije branio. Ali njima niko nije htio nista da da.Dps odlazi u nepovrat. Hvala Andrija, hvala Aleksandru Vucicu i Srbiji!

 20. Petar komentariše

  Da se dps pita sve bi pomrlo. Hvala Bogu da imamo prijatelje, Vucica i Srbiju. Hvala svima, hvala DFu koji spasava ovaj narod.

 21. Kaća komentariše

  Andrija je još jednom pokazao svoju nesebičnost i odgovornost!

 22. Slave komentariše

  Zašto uopšte dovoditi dobavljanje vakcina i DPS u isti kontekst? Pa je li DPS ikada išta uradio kako bi pomogao Crnogorcima? Nije, niti planira.

 23. Lorena komentariše

  Ne daj boze da se dps pitao i za sta. Vakcina ne bi ni bilo.. Srecom nisu se pitali nista!

 24. Pavle komentariše

  Andrija Mandic najodgovornija osoba u nasoj politici.

 25. Masa komentariše

  Hvala Srbiji na odredjenoj pomoci sa vakcinama. Da se bivsa vlast pitala nista od ovoga ne bi bilo, no su sad nasli da se koprcaju.. sramno
  Podrska za Andriju!

 26. Borac za pravdu komentariše

  DPS-u smeta svako ko radi u interesu ovog naroda. Njohov jedini cilj je da izvuku korist za sebe, zato se ovoliko i bune što su nam donirane vakcine iz Srbije. Pravi ljudi cijene ovaj potez Andrije Mandića.

 27. MatijaF komentariše

  Ovi koji non stop naglašavaju ljubav prema Crnoj Gori, e upravo oni nikad ništa dobro učinili nijesu za ovu zemlju. Andrija je odgovoran i savjestan političar i od njega treba učiti kako se grade prijateljski odnosi sa Srbijom

  1. t-rex komentariše

   Muka je i Krivokapica.

 28. Sibirski komentariše

  Andrija ti si državnik i institucija za sve njih koji laju jer ti ne mogu oprostiti što si baš ti doprinio nabavci vakcina.
  Samo naprijed, još jače i još bolje!
  #DFjesveupravu

 29. Mališa komentariše

  DPS je svjestan da mu je ovdje kraj. U Nikšiću dobija poslednji udarac! Hvala Mandiću i Kneževiću, kao i Vučiću na ovoj donaciji.

 30. zdravko komentariše

  ASndrija, morali su da troše pare za sebe ko vodi računa o gradjanima.

 31. Kosta komentariše

  DPS nije bio sposoban ni za jednostavnije stvari a kamoli da dobavi vakcine… Andrijina riječ se cijeni kod srpskog naroda upravo zbog borbe kroz cijelu njegovu političku karijeru. Vrijeme je da bude nagrađen!

 32. Stefanos komentariše

  Svaka cast Andriji na zalaganju. DPS ne zanimaju gradjani, njih zanima samo novac koji su opljackali od naroda.
  Hoce jos u Niksicu da pljackaju, e pa nece da moze vise !

 33. Sotonjara! komentariše

  Jbla te srbija, dosadan si?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.