Mandić: Krivokapić i Leposavić da se pomire, nećemo zbog njihove sujete da prospemo pobjedu!

13

“I pored toga što Krivokapić nije na sastanku pristao da se pomiri sa Leposavićem, očekujem da obojica ostave sujetu po strani i izglade odnose. Trebaju naći dovoljno snage za pomirenje. Nije u redu da pobjedu od 30. avgusta rizikujemo zbog loših ličnih odnosa dvojice ljudi.”

13 Comments
 1. NIKO99 komentariše

  Nema tu nikakve sujete, u pitanju je sračunati napad na DF u dogovoru sa DPS-om. Ne slušajte riječi koje ovaj strani agent izgovara već posmatrajte njegove poteze. Riječi služe da se prikriju namjere. Djela otkrivaju dalje namjere. Ovaj izdajnik je veoma perfidan. Jako dobro izvrće činjenice i uporan je u namjeri da slomi Srpski Narod i Crkvu. Bolje vam je da na vlasti bude DPS protiv kojeg možete da se borite kao sa otvorenim neprijateljem nego da održavate ovog perfidnog izdajnika i izroda na vlasti i da se borite sa prikrivenim neprijateljem koji će vam zadavati udarce sa leđa. Novi izbori su jedina opcija. Znam da je to jako loša opcija ali je održavanje na vlasti izdajnika i razbjača i svadatlja još gora opcija. Stvorite principijelnu jaku kolaiciju i nazad na izbore. Ne plašite se narodne volje. Uzalud su im mediji i novac.

  10
  6
  1. Crna Gora komentariše

   Branimo i odbranićemo CG nezavisnu konu smo obnovili 21 maja jer nas više ima i jer je volimo svim srcem za razliku od vas srbadije koji bi da je pretvorite u srpsku prćiju,neće moći četnici,u tome je razlika između vas i nas.Da je vječna Crna Gora !

 2. Petar komentariše

  Bravo Mandiću.Krivokapić mora da se povinuje narodnoj volji,da sluša glas naroda.Zašto toliki tajni sastanci sa milom,kakav dogovor prave iza očiju javnosti?

  12
  4
  1. Ratka komentariše

   Ako Leposavic obeca Milu da nece protiv njega i njegove druzine nista raditi, Krivokapic ce povuci
   akciju o njegovoj ostavci. Srebrenica je samo kao razlog sa ostavku.

 3. Nevena komentariše

  DF, ne odstupajte od stava po pitanju Leposavića! Dosta je bilo popuštanja! Podrška za vas!

  12
  3
 4. Jovana komentariše

  Vlada kakva god da je bolja je od svih prethodnih. ALI… Krivokapić se mora pomiriti sa Leposavićem i priznati ko ga pritiska da radi protiv želje naroda koji ga je glasao!

  10
  2
 5. Marko komentariše

  DF je još jednom pokazao svoju veličinu!

  10
  4
 6. Goran komentariše

  Mir ljudi i pomirenje,to narod od vas očekuje,sloga kuću gradi.Dfu svaka čast!

  9
  2
  1. LipaLipa komentariše

   … sto se premijera tice nisam primijeto da se sa “lepim” svadjao, … neka se “lepi” objasni sa mandom/frontom, izvini narodu, pa i evropi, …ako je to “moguce”, lako ce on premijera oraspoloziti, … naravno, ako casno i posteno, “umije”, da kako, …aj zdravo, …

   1
   3
 7. Sanja komentariše

  Vlada je bolja od svih prethodnih kako god da okrenemo! Opameti se, Krivokapiću! Ne muči narod! Dosta se mučio 30 godina za vrijeme vladavine onoga sa kojim sastančiš!

  8
  2
 8. Jana komentariše

  DF,moj naklon! Jedini koji se trude da se ispoštuje volja naroda!

  9
  2
 9. Filip komentariše

  Pobjedu ćemo sačuvati! Ali ne damo Leposavića! Najveći je stručnjak u Vladi!

  10
  2
 10. Veselin komentariše

  Ova fukara pomaze Djukanovicu na svakom koraku. Dokle ce mo da popustamo fukarama .Tonemo sve dublje i dublje Sad nece ni Katnica da mijenjaju. Koga zamajavaju ove fukare. Moramo ponovo na ulice.

  7
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.