Mandić: Festival Skale je odličan, tu sam da podržim cijelu organizaciju

1

Proslavljeni rukometaš i biznismen Vladimir Mandić došao je u Herceg Novi da da podršku festivalu Skale. U izjavi za medije je otkrio da su njegovi prijatelji organizatori festivala, te da su Skale odlična prilika za promociju svih muzičara.

„Došao sam u Herceg Novi sa suprugom da podržim cijelu organizaciju ovog festivala koji par godina nije bio tu. Organizatori su moji prijatelji i drago mi je da sam tu sa vama“, rekao je Mandić.

Iako se rukometom ne bavi već godinama i dalje izaziva veliku pažnju medija gdje god se pojavi, a tako je bilo i ovoga puta. Novinare je zanimalo da li je stresniji biznis ili rukomet.

„Ja sam u biznisu dugo godina, pa i kad sam igrao rukomet bio sam u biznisu. Nije to nešto novo za mene. Ali kad sam napustio rukomet onda sam se maksimalno posvetio biznisu, tako da sam od tog trenutka bolji u tome jer sam orijentisan na jednu stvar. Baš kao što postoje izazovi u rukometu, tako sam našao nove izazove u biznisu, našao sam i tu neku biznis utakmicu, kao nekad u rukometu“, objasnio je Mandić i dodao da je biznis stresniji, te da je sport najčistija stvar.

Na pitanje novinara da li i dalje voli noćne izlaske, odgovorio je da sada ne izlazi često kao nekada, te da ima probrano društvo.

„Dešavalo se da ostanem u kafani do 6-7h ujutro, pa i do 11 – 12h. Bio sam mlad, u kondiciji, mogao i više da popijem“, uz osmijeh kaže Mandić, pa dodaje:

„Nekad sam želio veliko društvo, da nas 20-30 izađemo na viđenije mjesto. Danas želim samo neki naš kafić, našu konobu, gdje će se nas 5-6 okupiti. Promijenili su mi se pogledi na te izlaske“, kaže Mandić.

Uslijedilo je pitanje koje pjesme naručuje u kafani i koga od muzičara voli najviše da sluša.

„Imam širok repertoar za naručivanje. Recimo „Ciganine ti što sviraš“, zatim sve od Tome Zdravkovića, Harisa Žinovića, Halida Bešlića. Sašu Matića takođe, to je moj zemljak i njega sam slušao 97-98. godine kad nije bio popularan. Dolazio sam zbog njega na Novi Beograd da ga slušam“, naglasio je Mandić.

1 Comment
  1. Visegrad 2021 komentariše

    Familijarni biznisi nastali ratnih 90-tih godina,nafta,oruzije,cigare,pasosi…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.