Mandić: Čudno kako Krivokapiću ne smeta što je Abazović podržavao Hašima Tačija, a smetamo mu mi srpski političari!

Mandić: Čudno kako Krivokapiću ne smeta što je Abazović podržavao Hašima Tačija, a smetamo mu mi srpski političari!

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić gostovao je na “Srpskom radiju Čikago”, gdje je govorio o političkoj situaciji u Crnoj Gori.

Mandić je kazao da je nakon izbora došlo do demokratske devijacije te da je njihov nosilac liste Zdravko Krivokapić više držao do koalicionih partnera nego do svojih saveznika koji su ga postavili na čelnu poziciju liste.

“Ja sam gospodina Krivokpića, baš ja, postavio na prvo mjesto koalicije. On je bio meni preporuka iz SPC, i upoznao me je sveštenik Gojko Perović, objašnjavajući mi da je to čovjek u koga crkva ima veliko povjerenje i da bi mi ako želimo da imamo podršku MCP trebalo da stavimo njega na prvo mjesto”, kazao je on.

Međutim, nakon izbora kaže, pojavila se ideja da se prihvati izborni program Dritana Abazovića o formiranju ekspertske vlade.

“U suštini radilo se o tome da srpski političari koji su sve ove godine vodili borbu protiv Mila Đukanovića ne mogu ući u vlast a da svi drugi mogu. Kada se dogovarala ta ekspertska vlada ispostavilo se da Albanac Dritan Abazović može da bude ministar odbrane, njegov čovjek da bude Ministar unutrašnjih poslova i da čitav službe bezbjednosti preuzimaju Albanci, a da srpski političari ne mogu da uđu u Vladu”, naveo je on.

Mandić kaže da je Dritan Abazović jedan od mladih političara koji su spremni na sve da bi došli na vlast.

“On je Albanac ali nije on nešto posebno vezan, niti njega glasaju Albanci, on je dominantno dobio glasove od našeg naroda, pravoslavnog, koji se nacionalno izjašnjavaju kao Crnogorci”, kaže on.

Dodaje da ne treba tajkunska grupa poput vlasnika Vijesti i proustaškog Monitora, da nam oni sastavljaju vlade, da nam neki crnogorski tajkun Žarko Rakčević sastavlja Vladu. Ja mislim da to ne treba da se radi već da oni koji su parlamentarna većina dogovore se oko programa vlade, na osnovu glasova podijele vladu kako treba da izgleda i da nastave da rade posao. Dritan je kvario te demokratske standarde i ne bi ton to mogao da nije bilo Krivokapića kome je važnije bilo šta misli Dritan”, ističe Mandić.

Kaže da se radi o vrsti prevare.

“Sada kada budemo imali neke nove izbore nadam se da će Crna Gora napraviti onaj izbor koji će počivati na istini a ne na sitnoj trgovini i izlasku u susret Dritanu Abazoviću ili nekom drugom Abazoviću”, navodi Mandić.

Kaže da Abazović ima jasnu ideologiju, jasnu nacionalnu pripadnost.

“To je čovjek koji je Hašima Tačija u Ulcinju proglašavao za počasnog građanina Ulcinja”, navodi Mandić.

On je na kraju zaključio da njihova pobjeda ne može da bude zaustavljena, može da bude samo na neko vrijeme odložena.

Related posts

78 Comments

 1. Ksilofon

  Cudno kako vama nije smetalo da mu ponudite premijersko mjesto.

  Kako ide sa onim obecanjem da 200 dana necete napadati mandatars? Jesi li u stanju rijec drzati duze od 24 sata?

  49
  63
  Reply
   1. Ksilofon

    Slobodno ih ti podrzavaj, samo objasni kakvi su to Srbi koji datu rijec krse prije nego sto se mastilo njihovog potpisa osusilo?

    32
    42
    Reply
    1. MFTB

     Mandić je obećao da će podržati i glasati vladu Krivokapića i da ima 200 dana rok da pokaže šta zna. A to da se politički distancija od vlade i mandatara koji mu je nametnu, vlade koja nije njegova, niko živ, pa ni vi Dakini botovi, čitaj UDBA ne možete mu osporiti to pravo ni dovesti u pitanje.

     Mandić bi prekršio obećanje da ne glasa za vladu Krivokapića a to sigruno neće, glasaće za nju. A vidimo ko neće, i pored što je dobio sve šta je tražio, naprasno se razboli od korone…

     47
     14
     Reply
     1. Ksilofon

      Ja koliko znam obecao je da nece napadati vladu prvih 200 dana, a ne samo da ce glasati za nju. A ovo sto radi nije “politicko distanciranje” nego svakodnevni napadi.

      A vidjeces, ako mu Krivokapic odgovori pasce opet kukanje kako je bilo zadnji put. Oni njega smiju da napadaju ali on ne smije da uzvrati.

      19
      37
     2. MFTB

      Ovo je klasično političko distanciranje od vlade koja nije njegova, od volje koja se nameće srpskom narodu. A Krivokapić ne treba da odgovara, progovorio je njegovo mentor Daka Davidović,konačno izašao iz jazbine…tako da su stvari jasne ko iza koga stoji, i ko koga gura. ANB preko Dake Zdravku nameće svoja kadrovska riješenja.

      41
      13
     3. Ksilofon

      Cekaj, brate, je li sad i Daka izdajnik? I Goko Perovic? Brzo cemo do Mitropolije doci tako.

      18
      36
    2. Anonimni

     Ti Srbin? 😁 Ti si zauska , s usnog placen mrceno da mutis ,mrcio se. Jebo vas onaj ko vas angazovao ,svi vam imena znaju kompromitujes se za sitne pare..

     33
     4
     Reply
  1. Danka

   Mene ne cudi zasto Abazovicu ne smeta Taci, vec me cudi kako Vucicu ne smeta taj isti Taci. A kako vama TAKOZVANI SRBI ne smeta da nam sastavlja Vladu brat u biznicu Aleksandar Vucic. Vjerovatno bi on zelio da u Vladi CG vidi nekog gospodina Brnabica pa da spere ljagu sa sebe, kakvu Vladu on ima. To je najvece zastidje. Sve lopov do lopova i tajkuni. Miskovic mu kupio Sava Centar. Ova trojka iz df-a budu postednici u pljacki da ocerupaju sto je ostalo.zamislite ministra u 21 vijeku sa prevodiocem. To bi bio udar na budzet. Zamislite 9 resora ×2 ili puta 3 je ni jedan ne zna nista o IT.

   4
   7
   Reply
  2. Пајо

   Sto nas o jadu zabavise sa ovim oglasavanjem. Kako bi bilo da malo radite u svojoj struci kod privatnika, ili da ste na birou, pa da vidite kako je nama, sto vam obezbjedujemo tako lagodan zivot svih ovih godina. Vi ne mozete da prezalite sto je opozicija pobijedila. Vise bi vam odgovaralo da ste najjaca opoziiona partija.

   2
   5
   Reply
 2. Dzo

  A shvatamo da i ova najgora vlada za narod jedva da se dogovori.
  Umali ste 9 pozicija da date eksperte, Demokrate 5 a ura 4. I niste se dogovorili.
  E sad ce opet izbori. Ljepota.

  23
  28
  Reply
 3. Kontra revolucija

  Znaci vodice Crnu Goru manjinska vlada oko Albanca Abazovica !.
  To je samo u Banana Republici moguce !.
  A vala ste se usrecili !.
  Svaki Srbin koji je glasao za URAu i DPS je izdajnik roda svoga !!!.

  39
  19
  Reply
  1. Ksilofon

   Onda je Mandic najveci izdajnik jer je nudio Abazovicu premijersko mjesto samo da zajedno obore Krivokapica.

   Sad Mandicu ne valja vlada u kojoj je 80% Srba jer svoje dupe nije uvalio u ministarsku fotelju.

   21
   38
   Reply
    1. Ksilofon

     Ako imas obraza da tvrdis da nije nudio a ti napisi ovdje. Cijela Crna Gora zna da mu je DF nudio premijersko mjesto a da ih ja Abazovic odbio.

     Tada im nije bio Tacijev Albanac, nego su sa njim htjeli noz u ledja bratu Srbinu Krivokapicu da zabiju.

     7
     29
     Reply
 4. Vladan V.

  Alo, shvata li ko, Albanija je u NATO, Srbija nije. NATO vjeruje Albancima, malo manje Crnogorcima a Srbima ni malo. To nije ok ali je tako sada. Sve će tako niti dok vam je Monitor ustaški a Vučko mentor.

  10
  29
  Reply
  1. Ne damo Svetinje

   Sto cini dps masinerija uprla platila glibavih obraza olose kupila za 10 e nedjeljno plus obrok da se laje DF . Sto znaci kad te pljuje i upire protiv tebe, ustasa, rozajac, bivsi i sadašnji udbasi, kokosari, znaci da je DF ispravan.

   26
   5
   Reply
 5. neko zvoni

  Nemojte vise nervirati narod, shvatite, ovoga puta je moralo ovako, opstrukcijom nista ne dobijate. malo strpljenja.

  13
  23
  Reply
 6. Tomislav

  Dobili smo ucjenama Krivokapica i Dritana novu vlast koju ne podrzava 37 poslanika
  Vladu koja je antisrpska
  U vladi covjeka koji je proglasio Hasima Tacija za pocasnog gradjanina Ulcinja
  Zato smetaju srpski politicari mandic i Knezevic
  Podrska za DF
  Moj glas imate uvijek

  32
  18
  Reply
  1. Ksilofon

   Kako nece imati tvoj glas, Medo, ada castili su te pet poslanickih mjesta od srpskih glasova. Ima se, moze se.

   Nego sto cemo za ove normalne DF glasace, postene ljude, koji ih kunu i na samoj DF facebook stranici?

   10
   29
   Reply
   1. Anonimni

    Ti si kanalizaciona odnosno vi supljina😷 zvali smo ti izabranog docu. Provjeri?kaze nije nadležan sem s tobom da prica. I da ti uput za psihijatra, drukčije ne mos dobit bez recepta. Pitaj ga 🙂

    26
    3
    Reply
  1. MFTB

   A šta ne ide na vodenicu DF-u ? Izjava ratnog profitera Dake Davidovića, koga je samo abolicija kuma spasila zatvora zbog lopovluka, koji je krvavo stečen novac i grijehe riješio da okaje crkvama pokajnicma ? Bezmali je primjer u istoriji našeg naroda takvih zadužbinara.

   Čovjek koji se bogatio pod DPS-om, dok smo mi ostali siromašili, propadali, bio jedan od povlaštenih, dok se nije sa Milom i njegovom klikom zakačio, sad nam dijeli lekcije iz poštenja, morala i etike. Daka je UDBAŠ stari, nikad nije prestao to ni da bude….i onaj lažni atentat na njega u Beogradu je samo jeftini spin ANB-a da se Daka javnosti predstavi kao opoziconar, kao opasnost režima, a ovamo sa njima radi, na razbijanju opozicije. Čuj pucao profesionalac, pa promašio iz snajpera, nije mogao da opali još jednom…

   Daka je običan prevarant i udbaš. Mislim da se počivši mitropolit Amfilohije prevrće u gorbu kad se ovakvi neljudi poput Dake predstavljaju kao tumači njegovih dijela i ideja.

   31
   5
   Reply
   1. Miljan

    I uvatio se u lazi. Rece nije on doveo krivog? A Gojko Perovic prizna u vijestima da su ga oni uz dakinu (dobrotvora) predlog ka “melemnog covjeka preporučili. Ko govori istinu? Jedno znamo jedina 2 političara koji nikad nisu bili s dps su Mandic i Kneze ic, uz Demokrate koje su pokusale pregovore..pa vidjese…ovi su jos 2013 odbili 6 mjesta u vladi s dps.

    27
    1
    Reply
   2. Ksilofon

    Eto vas prelomili ste u mozgu kao Medo.

    Svi su vam udbasi, i otac Gojko, i Daka, brzo ce i pokojni Mitropolit.

    Jedino ko vama nije udbas to su Manda i Medo koji sad zavrsavaju posao za DPS obarajuci vladu i prije nego sto je formirana.

    7
    26
    Reply
     1. Ksilofon

      To vam je nivo sad kad vas svako normalan napusta. Svoje birace ste rastjerali. Kliker bi pokvarili.

      Nije cudo sto ste svaku bitku u 30 godina izgubili.

      5
      25
    1. Todor

     Ne pominji DJEDA naseg mehmede! Ustani kad pomenes! Pođimo popisana. DF si placen vas nekoliko ovdje i jedno 30 da lajete na IN4S u smjenama. Ko si govori ti sto ti je posao. Poslusnik i lajavac

     23
     2
     Reply
 7. Ljubo

  NE PODRZATI OVAKVU VLADU .
  Ocigledno je da je Krivokapic pod uticsjem americke ambadade s obzirom da je po izlasku iz iste saopstio da predstavnici koalicije koji su ga postavili unizavaju ugled Vlade.
  SRAMNO

  29
  8
  Reply
 8. mocni rendzer

  A dje Dakin intervju od jutros,jedino ga vi krijete.kako je rašarfio H20 krilo okupljeno oko Vojvode Koljenice hahahha. A za Mandica sta reci bez pi,mici se vise kako te sramota nije

  7
  29
  Reply
  1. MFTB

   A što jest, jest…treba ga objavit, neka čita narod, neka konačno vidi ko je ko.

   Voli narod Daku ko majka ludu šćer ! 🙂

   28
   1
   Reply
 9. Niksic

  STA JE PLACI-FOTELJKOVICI I TZV .VOJVOVODO KUME KUCE DJUKANOVIC NAJBOLJE DA IDETE U KOALICIJU SA DPS DJE TI JE I MJESTO SA KUMOM ….

  9
  25
  Reply
   1. Ksilofon

    Jedino sto umijete odgovoriti je “udbas”. Ucenici Medove tviter skole, djeca mu se vec rugaju koliko je poludio…

    4
    25
    Reply
  1. SrbIN

   Evo vas botovi provali i demantova sve Gojko Perovic👍zato batalite, odnosno lajte kad druga posla nemate ,a i svako zivi od neceg, vi od poslusnistva. Ajte sad prijatan rucak kod efendije

   25
   1
   Reply
   1. SrbIN

    A da treba kakva god je vladu izglasati sto prije treba. Posle je lakse sa novo udbom, ova stara s kojom vas nalogodavac saradjuje je najopasnija, al eto..

    21
    4
    Reply
 10. Q

  Mandicu sam kazes sam si ga postavio tu gdje je, ili ga mici ili zasuti 200 dana ovo postaje gore od korona virusa.

  4
  25
  Reply
 11. Mirčeta

  Mandiću presjeci jednom, imaj petlju, reci ne podržavam zdravka za predsjednika vlade i ovakav sastav vlade, idemo na nove izbore, dosta je više pljuvanja tvog na mandatara, ja ako bih na nekog pljuvao bio bih kao prvo čovjek, stao iza svojih riječi i nikada ne bih podžao nekoga na koga danima pljujem, valjam drvlje i kamenje, pa makar i po cijenu života, a ovo što ti i Medojević radite niti je čojski, niti pošteno, niti moralno, niti srpski, niti crnogorski, zovite kako god oćete…

  5
  25
  Reply
  1. Ksilofon

   Jeste, nego Mandic zna da bi zavrsio na 7,5% pa mu ne pada na pamet da ide na izbore. Samo pljuje ovako kao zenetina.

   5
   26
   Reply
 12. Anakin

  Mandic pljuje jer misli da ce za 2/4 godine narod zaboraviti sta je radio nakon izbora. Medjutim Mandic se malo prevario zato sto ovo vise nije isti narod. Ovaj narod je prosvetio Mitropolit nas, Amfilohije. Ovaj narod vise nije ovca koju svako moze da sisa kako hoce. Sada narod pamti sve. Grdno si se prevario Mandicu, grdno.

  5
  25
  Reply
 13. Level

  Sline botovske ne komentarišu što je otac Gojko demantovao ” biznismena ” Daku i njegovu laž da crkva nije preporučila Zdravka Krivokapića da bude na čelu liste ZBCG.

  To što ćutite na još jednu laž uperenu protiv DF-a, jasno govori ko vas šalje i plaća.

  Nesoji!

  25
  3
  Reply
  1. Anakin

   Crkva ga je predlozila, a DF ga je postavio, slino jedna. Tako da su i Davidovic i Perovic rekli istinu. Ali ti je mozak malo zakrzljao pa ne mozes da razmisljas. To sto vam se prividjaju botovi, vasa je stvar. Ovo je glas naroda koji se DFu ne svidja, zato je najlakse reci da su to botovi i nastavit dalje, juris u propast.

   5
   24
   Reply
 14. Niksic

  OPET KUM KUCE DJUKANOVIC DRZI GOVOR NE DAJ KUMA TZV. VOJVODO BÌCE KOLJENICA ZVACE KUM VUCKA PA POJACA PORCIJE U KRISTAL JER SE VIDI DA STE GLADNI…

  3
  22
  Reply
 15. Stefan

  E bog vas ubio više sa Dritanom. Pa da nije njega nebi ste pričali o vladi. Možetel zakamenit više i formirat vladu. DPS ćuti i gleda koju sprdnju pravite. Jesul vam preče funkcije il ovaj narod namučeni. Upitate li se ko će vas bez izuzetka jel df, SNP, demokrate više glasati. Vi nemate mozga makar godinu dana podržati vladu pa kad sredite stanje na terenu nove izbore. Osećate li kako vas anb medjusobno zavadja. Vidite da demokrate pametno ćute. Zakamenite i vi više.

  2
  23
  Reply
  1. Taro

   Da nisi ti onaj duginih boja dritanov drug ( opredjeljenje pravo a mnogo ga branis) blizi ti haski zatvorenik dritanov drug A Srbin si? Jesi ka sto je onaj crnac iz zimbabvea

   5
   1
   Reply
 16. duh

  prosto je zalosno sto vas corona ne satre, a ne jadne gradjane.
  treba bre prvo vas da ovaj narod pocine od ove vase prostitucije i bijede ljudske. gamadi

  2
  14
  Reply
  1. Level

   Tebe je satrlo nešto drugo bijedo jedna nemoralna! Taj duh što se njime pišeš je ono za čime žudiš, a čega nemaš botino! To što laješ za velikim srbima i ljudskim gromadama kao što su Andrija ili Milan, nije ništa strašno i nepoznato! Pa i za vucima psi laju, pa šta da se radi!
   MRŠ botino!

   16
   1
   Reply
   1. Ksilofon

    Andrija je zaista ljudska gromada. Jos koja godina zrtvovanja za srpstvo i morace dva poslanicka mjesta za njega da se ostavljaju.

    Reply
    1. Kontra revolucija

     Ksilofon, bot !!!.
     Tezak je to posao, zanatski !.
     Ksilofon, gde da ti posaljemo diplomu ?.

     Reply
  2. Danka

   Andriji, Medu i Zvalavom ne odgovara da se formira Vlada jer ce se otkriti njihovi prljavi poslovi. Njima odgovara da se vrati Milo i tad su zasticeni kao bijeli medjedi. Nijesu bogami. Dobro je Vojislav Seselj sve o njihovim biznisima zabiljezio i stavio dokaze za istoriju.

   Reply
 17. Raulio

  Pravih Srba ( ne računajući istorijsku i genetsku činjenicu da smo svi mi…Srbi) nema u CG možda 10%. To su ljudi koji su prije svega za povlačenje priznanja Kosova, za ujedinjenje sa Srbijom o Republikom Srpskom, koji odbacuju zastavu, jezik i himnu kreirane od strane DPS-a i koji su za žestoko kažnjavanje dosadašnjih vlastodržaca i “njihovih slugu”. Gradžani koji u ništa ne vjeruju, “vjernici” koji ne znaju u šta vjeruju, Crkva koja “sarađuje” sa državom, manjine (gle čuda Muslimanske i hrvatske, znači anti srpske), Dukljani, Crnogorci po Milu i od Mila stvoreni i ostala bratija koja crta grafite(!?) i pjeva četničke pjesme po svadbama, to je ostalih 90%. Cilj Zapada je uništenje, zatiranje srpskog roda i ovih 90% su na tom pravcu, neki zbog straha od rata (buahaha), neki što misle da će bit plate hiljadu eura, a neki samo zato što im je IQ < 85.

  Reply
 18. Lukijan

  Jedan nosilac liste ,Mandatar,jedan predsjednik skupstine ,a treci nosilac smeta st ce biti ministar.E PA PRECERASTE GA.

  Reply
 19. Vladimir

  Ti Mandicu i Medojevicu spustite loptu malo,cilj je ostvaren,ako vam se ne svidja ili hocete guzove da uvalite u fotelje,od Srba iz Crne Gore imate srecan put,jer ste postali previse sumnjivi,kao da vam je prije bilo mnogo bolje ako nama nije.

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *