Mandić čestitao Zvezdi: Dokazali ste da se sa Njegošem može pobjeđivati

Mandić čestitao Zvezdi: Dokazali ste da se sa Njegošem može pobjeđivati

Koristim ovu priliku da u ime Nove srpske demokratije i u svoje lično ime čestitam Crvenoj Zvezdi pobjedu nad najvećim engleskim klubom, Liverpulom u Ligi šampiona, saopštio je Andrija Mandić, predsjendik Nove srpske demokratije.

“Iako su po kvalitetu i cijenama igrača, protivnici bili favoriti, Zvezda je pokazala da na stadionu “Rajko Mitić”, čuvenoj Marakani, favorita nema, ma koliko jak protivnik dolazio u goste. Sjajni navijači, koji su fudbalere Zvezde za utakmicu opremili čuvenim stihovima najvećeg srpskog pjesnika, pokazali su da Srbi u Evropi, na najvećoj sceni, u svim oblastima, u ovom slučaju u sportu, treba da izađu sa onim najboljim što imaju. Njegoš, kao najveće ime naše književnosti, svojim stihovima može da nas nadahne u svim oblastima, kao što je sinoć nadahnuo Delije i fudbalere Zvezde protiv onih koji su izašli “iz grmena velikoga”, navodi se u saopštenju.

Sinoć je pokazano da se sa Njegošem može u Evropu, i da se sa Njegošem tamo može pobjeđivati.

“Dok u njegovoj Crnoj Gori se trude da ga izbace iz svih školskih programa i sa svih mjesta. Još jednom čestitamo Crvenoj Zvezdi na velikoj pobjedi i poručujemo: NEKA BUDE BORBA NEPRESTANA, NEKA BUDE ŠTO BITI NE MOŽE!, stoji u saopštenju.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *