Mančester sa tri laka komada častio Partizan

Mančester sa tri laka komada častio Partizan

Nismo ista liga i to je to. Može da nam bude krivo, ali i Mančester Junajted nam je pokazao tačno gdje nam je mjesto. Barem u okvirima ozbiljnog fudbala koji bismo voljeli da igramo.

Neko će reći “lako im je, imaju para”, ali imaju boga mi i kvalitet i talentovane klince koje nisu kupili već su ih odgajili u omladinskoj školi. Tu se misli na Mejsona Grinvuda, Markusa Rašforda i Skota Mektominija koji preoraše teren i nadiograše crno-bele.

Četvrti koji je udarao po defanzivno nestabilom Partizanu Antoni Marsijal je doveden za velike pare, pa ne čudi kako se lako prošetao pored nemoćne odbrane gostiju kod drugog gola.

Shvatio je Partizan već posle 45 minuta da ovaj Teatar na Old Trafordu jednostavno nije i teatar njegovih snova. Više je teatar crno-belog apsurda (zanošenja pričom o pobjedi) i srušenih snova. Uzalud što je Savo Milošević želio hrabro da se nadigrava, i on je nadigran od strane snažnog sastava koji je Solskjer izveo ne želeći da čeka još tri nedelje kako bi na hladnom istoku ovjeravao plamsan u 1/16 finala. Mančester Junajted je bio neumoljiv i pobjedom od 3:0 ne samo ovjerio proljeće u Ligi Evrope već i poslao crno-bele u tešku misiju.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *